Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
De Kwakel
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker expeditie zorg je er dagelijks voor dat de partijen bloemen en planten, transport klaar worden gemaakt voor onze klanten. De bestellingen van de klanten worden verwerkt vanuit diverse logistiek afdelingen die jij scherp in de gaten houdt. Alle inkomende en uitgaande karren voor transport worden door jou gecontroleerd en gescand. Voor de uitgaande karren zie je er op toe dat de belading van de karren op een efficiŽnte manier gebeurd. Zijn de karren klaar dan controleer je de ordersamenstelling op de juiste bestemming aan de hand van de vrachtbrieven en de afleverbonnen. Nu zijn de karren klaar voor de volgende stap en jij zorgt ervoor dat ze omwikkeld worden met folie ter bescherming van de producten tijdens het verdere transport.

Het is tijd om de chauffeurs te informeren over de te laden karren, het laadmoment en het vertrekmoment. Vervolgens zorg je er samen met de chauffeur voor dat, volgens het laadplan de karren in de vrachtwagen worden geplaatst. Hierbij houd jij met je scherpe blik natuurlijk rekening met de gewichtsverdeling!

Op de bloemenveiling gaat het werk er vaak hectisch aan toe, je gaat pas naar huis als het werk af is! Zo maak je soms lange dagen en kan je dus lekker geld verdienen!

Wat wij bieden

  • Een afwisselende logistieke functie waarbij je steeds nieuwe dingen leert
  • Je werkt maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot het werk af is, afhankelijk van de drukte is dit ongeveer 40 uur per week, in de rustige periode kan dit liggen tussen de 25 en 35 uur
  • De kans om vast in dienst te komen na de detacheringsperiode
  • Een bruto-uurloon van ?11,25 met de mogelijkheid op verhoging bij gebleken inzet na 3 maanden

Wat wij vragen

  • Je wilt lekker aan de slag met bloemen en planten
  • Je ziet het werk liggen en pakt dit proactief op
  • Je vindt het niet erg om je spierballen aan het werk te zetten en karren op te bouwen
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent collegiaal. Het werk is pas klaar als alle order verwerkt zijn

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een veelzijdig bedrijf, dat continu in ontwikkeling is. De organisatie is een van de grootste spelers op de bloemenveiling. Ze werken samen met groothandelaren, kwekers en bloemisten op internationaal niveau. Je komt te werken in een leuk team met hardwerkende collega's. Openheid, korte lijnen, verantwoordelijkheden die laag in de organisatie worden gelegd en een no-nonsense mentaliteit is wat zij van jou verwachten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau