Luba Uitzendbureau

Leerling eerste monteur elektro/werktuigbouw

 • Vacature
 • Tijdelijk
VMBO
 • Noord-Holland
Zaandam
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw nieuwe werkplek is de technische dienst van een groot productiebedrijf. Of juist een kleine werkplaats waar hoogwaardige technische installaties, machines of producten worden gefabriceerd. In ieder geval investeert het bedrijf in jouw toekomst door je de kans te geven een erkend mbo-diploma te behalen gedurende een bbl-leerwerktraject. Jouw investering bestaat uit je ijzersterke motivatie, technische inzicht en de wil om te leren.

Misschien heb je wel altijd iets met techniek willen doen, of sleutel je gewoon graag aan je scooter of auto, vroeger of nu nog steeds. In ieder geval merk je dat jouw technische talent erom vraagt ontdekt en gestimuleerd te worden. Luba Procestechniek heeft een samenwerking met toonaangevende bedrijven in Noord-Holland om jou die kans te bieden! Tijdens een leerwerktraject dat ongeveer twee jaar duurt wordt jij door ervaren professionals in de praktijk opgeleid tot bijvoorbeeld eerste monteur service en onderhoud of monteur mechatronica. Daarnaast volg je 1 dag per week les aan het ROC van Amsterdam voor de theorielessen. Samen met jou en het leerbedrijf gaan we in gesprek welke specifieke technische mbo opleiding het beste bij jou past.

Vooraf scheppen wij realistische verwachtingen. We gaan dit traject alleen met jou aan als we allebei overtuigd zijn van de slagingskans. Dit betekent dat we een aantal testen met jou gaan doen voordat we gaan beginnen. Uiteraard krijg je ook een rondleiding bij het bedrijf om het bedrijf te leren kennen en natuurlijk om te kijken of de wederzijdse klik er is. Zo weet jij zeker dat dit bij jou past en gaan we voor een mooie samenwerking.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan: iedere dag is een dag met uitdagingen en de werkzaamheden zijn zeer divers
 • De kans om je mbo-3 diploma eerste monteur te behalen
 • Een detachering voor ruim 2 jaar tijdens het behalen van je vakdiploma, dus geld verdienen tijdens het leren in de praktijk. De lesdag krijg je ook doorbetaald
 • Na het behalen van jouw vakdiploma en bij goed functioneren krijg je een contract bij het leerbedrijf! En gaat jouw ontwikkeling gewoon verder!

Wat wij vragen

 • Je denkt in oplossingen en je hebt een proactieve werk- en leerhouding
 • Je kunt systematisch werken, hebt logisch denkvermogen
 • Je hebt aantoonbare technische affiniteit
 • Minimaal afgeronde vmbo opleiding
 • Je bent ontzettend gemotiveerd en leergierig, want na het behalen van het vakdiploma gaat jouw ontwikkeling verder met een persoonlijk ontwikkelplan

Over het bedrijf

Luba Procestechniek werkt samen met tientallen, toonaangevende bedrijven in Noord-Holland. Samen hebben wij een opleidingsvorm gecreëerd en opgezet die jou de beste slagingskans geeft als monteur in de technische sector. Je gaat 4 dagen per week aan het werk als volwaardig lid van het team én je volgt 1 dag per theorielessen aan het ROC van Amsterdam. Elk leerbedrijf en elke leerling is uniek. Daarom is een leerwerktraject via Luba Procestechniek altijd maatwerk. Daarmee bedoelen we dat we met jou in gesprek gaan om erachter te komen welk bedrijf het beste bij jou past en van welke werkzaamheden of branche je écht gelukkig word. Een ding is echter altijd hetzelfde, als je start met het leerwerktraject behaal je binnen 2,5 jaar een erkend, technisch mbo-diploma!

Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau