Luba Uitzendbureau

Calculator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als calculator ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van de binnenkomende opdrachten. Je werkt het basisontwerp van de installatie in een offertetekening uit. Dit doe je onder andere door technische berekeningen te maken en je selecteert de juiste onderdelen door middel van calculatieprogramma's (bv. Autocad en Sunstess Altrium). Als je ontwerp af is, maak je een offerte tekst op en organiseer je een meeting met het projectteam. Dit zijn de engineers, de uitvoerder, de inkoper en logistiek medewerker. Vervolgens zorg je ervoor dat alle benodigde informatie en documenten aanwezig zijn bij de vergadering. Daarna draag je de regie van het project weer over aan de project engineer, die ervoor zorgt dat het op de juiste manier wordt afgerond. Tussentijds zullen er updates gehouden worden om alle collega's op de hoogte te houden. Door je ervaring als calculator kan je snel zelfstandig aan de slag en weet jij van aanpakken.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende en zelfstandige functie, binnen een familiebedrijf
  • Je krijgt de kans om te werken aan jouw eigen ontwikkeling, door middel van (interne of externe) scholing.
  • Een vrijdagmiddagborrel vanaf 15:15 uur met het hele team

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van mbo-werk en denkniveau 4
  • Je hebt een technische achtergrond, bij voorkeur in de richting van de installatietechniek/tuinbouw
  • Je hebt ervaring met Microsoft office en spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.
  • Het hebben van ervaring met tekenprogramma's bv. Autocad

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een klimaatinstallatiebedrijf dat verwarming, koeling en ventilatie verzorgt voor de tuinbouw, utiliteitsbouw of particuliere woningen. Het is gevestigd in Wateringen en er werken in totaal 75 gemotiveerde medewerkers. Er heerst een informele familiesfeer, waarin ze altijd voor elkaar klaar staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau