Breijer

Monteur elektrotechnische installaties

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Kortlopende Projecten in Nijmegen versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een authentiek, Nederlands familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn n van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee n van de grootste werkgevers in Nederland.

Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dr doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

We zijn voor onze vestiging in Nijmegen voor de afdeling Kort Lopende Projecten (KLP) op zoek naar Installatiemonteurs Elektrotechniek.

In deze uitdagende rol werk je aan alle techniek die in gebouwen aanwezig is. De werkzaamheden bestaan uit de montage en de aanleg en inbedrijfstelling van nieuwe installaties. Maar ook de demontage van bestaande installaties behoren tot de verantwoordelijkheden.

De projecten waar je aan werkt zijn van uiteenlopende omvang en al naar gelang deze omvang, werk je zelfstandig op het project of in teamverband. Het betreffen veelal projecten in de utiliteitsbouw en je zorgt voor de optimale oplevering van installaties binnen de daarvoor gestelde voorwaarden in kwaliteit, materialen en tijd. Om het beste resultaat te behalen is het van uiterst belang het werk goed af te stemmen met onder meer de projectleider, de planning en de werkvoorbereiding.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw technisch talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer. Daar mag tegenover staan. Ons aanbod:
 • een bruto maandsalaris van ? 2.000,
 • tot ? 3.400,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • een auto van de zaak;
 • een goede pensioenregeling;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • een auto, tablet, smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren.

Wie je bent

De Monteur die we zoeken:
 • beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of werkt minimaal op MBO-niveau aangevuld met enkele jaren relevante ervaring in een vergelijkbare rol en omgeving;
 • is in het bezit van een rijbewijs B, de auto krijg je van ons;
 • is in het bezit van een VCA diploma of is bereid om deze te behalen.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Joop van Hoek bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail]

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer