Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als kunststof spuitgieter houd je overdag de fabriek draaiende op allerlei fronten. Je zorgt dat productieorders worden opgestart met alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan het bedienen van de spuitgietmachines en het instellen van robots met de bijbehorende randapparatuur. Ook houd je lopende producties bij en zorg je ervoor dat de orders netjes en op tijd worden afgehandeld. Daarnaast vinden er wekelijks proefspuitingen van nieuwe matrijzen plaats waarvoor verschillende zaken dienen te worden geregistreerd. Natuurlijk zijn er in de fabriek op zijn tijd ook altijd wel wat lichte onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

?s Ochtends denk je mee met de productieplanning. Jij bent immers het aanspreekpunt van de fabriek. Je hebt een kritische blik en ziet het als een uitdaging om het dagelijkse proces op de meeste efficiŽnte manier te laten verlopen. Je kunt vooral zelfstandig te werk gaan en bent technisch onderlegd!

Wat wij bieden

  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Optie tot opleiding kunststofspuitgieter
  • Iedere dag een verzorgde lunch

Wat wij vragen

  • Technische affiniteit en achtergrond
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een Nederlands groeiend familiebedrijf waar met passie rubber- en kunststof producten worden gemaakt. De kracht zit in de lagere, maar wel volautomatische productieaantallen die voortkomen uit onder andere aluminium matrijzen. Inmiddels telt de fabriek 7 spuitgietmachines variŽrend van 70 tot 250 ton. Ze produceren producten uit vele bestaande matrijzen en jaarlijks komen er 50 tot 100 nieuwe matrijzen bij. Adviseren en meedenken met klanten naar passende oplossingen is ťťn van de passies. Vanwege de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een nieuwe collega.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau