Luba Uitzendbureau

Operator

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Brabant
Son en Breugel
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator food kom je te werken in een hecht team van circa 8 medewerkers, en krijg jij de mogelijkheid om je door middel van opleiding en training verder te ontwikkelen. Op de afdeling worden vers vlees en vleesproducten geproduceerd en verpakt voor de verse retail.

Als operator krijg jij met heel veel randzaken te maken en heb je tegelijkertijd veel uitvoerende taken. Zo ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de productie- en inpaklijnen en zorgen dat de processen secuur verricht worden. Ook zorg jij ervoor dat de productiemedewerkers altijd wat te doen hebben en stuur je ze aan waar nodig. Maar wat ga jij precies doen? Je voert als operator food kwaliteitscontroles uit. Kleine storingen los je indien mogelijk zelfstandig op of je schakelt met de technische dienst. Je stelt de machines in en je bedient ze. Als operator food verricht je ook kleine onderhoudswerkzaamheden zoals het reinigen en gebruiksonderhoud, waarborgen en aantallen vastleggen en verantwoording afleggen aan jouw meerdere, zijn er afwijkingen in het productieproces en/of productiegegevens? Dan rapporteer je deze. Al met al een leuke afwisselende en uitdagende functie!

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie voor 38 uur per week met uitzicht op vast contract
 • Een baan in 2 ploegendienst: je wordt 5 dagen per week ingezet van maandag t/m zaterdag tussen 6:00-24:00 uur. Je krijgt wekelijks de planning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak een vast werkpatroon
 • Een goed salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring en 15% ploegentoeslag op ieder gewerkt uur
 • Interessante overwerktoeslagen indien je meer dan 38 uur werkt, een reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 km naar je werk reist en gratis parkeergelegenheid
 • Bij aanvang een contract via Luba met wekelijkse uitbetaling van je salaris en bij goed functioneren volgt een contract bij het bedrijf!

Wat wij vragen

 • Je hebt eerder met machines gewerkt
 • Je bent proactief, verantwoordelijk en communicatief vaardig
 • Bereid te werken in een 2 ploegendienst binnen een gekoelde omgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal

Over het bedrijf

Werken bij dit bedrijf betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf. Dat zijn voor dit bedrijf belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau