Luba Uitzendbureau

Warehousemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Medische bedrijven van over de hele wereld kunnen bij jullie apparatuur huren. Dit gaat van koelkasten, weegschalen, bloeddruk meters tot ECG-apparatuur.
Samen met je collega's speel je een belangrijke rol binnen dit internationale bedrijf. Je werkt in een team van 7 personen. Je bent voornamelijk bezig met grote equipment.

Dagelijks houd je je bezig met het verwerken, testen en vastleggen van alle inkomende zendingen en het documenteren van eventuele schade of afwijkingen . Je houdt de voortgang van de zendingen in de gaten en bij problemen ga je op zoek naar de best passende oplossing. Voordat je start wordt je getraind en ingewerkt. Dit duurt ongeveer 1-5 maanden.

Op de werkvloer is een gestructureerde en accurate werkmentaliteit aanwezig. Dit is terug te zien in het leveren van hoogwaardige dienstverlening in operationele processen. Een goede voorbereiding is het halve werk, is het motto wat goed bij jou past. Kortom; een uitdagende en veelzijdige job mét internationaal karakter!

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Een baan in een groot internationaal bedrijf met belangrijke dienstverlening
  • Interne trainingen waardoor je de equipment helemaal eigen maakt!
  • Ruimte voor groei op zowel professioneel als persoonlijk vlak

Wat wij vragen

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Je beheerst zowel de Engelse als Nederlandse taal goed
  • Je kan goed gestructureerd werken en weet de juiste prioriteiten stellen
  • Digitaal handig om de apparatuur te installeren en te testen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale, groeiende speler die actief is in de medische wereld. Binnen de organisatie wordt altijd gekeken naar mogelijkheden tot ontwikkeling en hoe ze jouw kwaliteiten het beste kunnen inzetten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau