Luba Uitzendbureau

Natuursteenbewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als natuursteenbewerker maak jij van een brok natuursteen een mooi product wat geleverd kan worden bij de klanten. Denk aan het maken van keukenbladen die op maat gesneden en bewerkt moeten worden, maar ook grafstenen. Op deze stenen grafeer je de tekst in van de opdrachtgever. Hier moet je netjes en secuur bij werken, omdat elke fout kostbaar is. Ook maak je wandpanelen voor bijvoorbeeld een douche. Jij maakt alles aan de hand van tekeningen. Het is dus fijn als je wat kennis heb van het lezen van technische tekeningen. Je werkt samen met collega's in de werkplaats. Je werkt op verschillende afdelingen, je hebt dus een baan met veel afwisseling!

Wat wij bieden

  • Werken in een leuk en gezellig team
  • Een baan voor lange termijn
  • Afwisselende werkzaamheden

Wat wij vragen

  • Ervaring met werken met tekeningen
  • Affiniteit met natuursteen of bereid je hierin te verdiepen
  • Bouwkundig inzicht
  • In het bezit van een B rijbewijs en bij voorkeur ook BE

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een bedrijf in natuursteen. Van marmer tot keramiek en van graniet tot hardsteen, hier is dit bedrijf volledig in thuis. Je kunt denken aan hardstenen aanrechtbladen of natuurstenen platen voor in badkamers of marmeren vloeren maar ook grafmonumenten en urnen worden gemaakt. In dit bedrijf gebeurt ook bijna alles in eigen beheer. In de fabriek komen de grote brokken natuursteen binnen en worden ze verwerkt tot het eindproduct. Kortom je bent bij dit bedrijf onderdeel van het maken van een mooi product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau