Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker binnendienst

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als technisch medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het confectioneren van transportbanden en transportbandproducten die benodigd zijn in de branche. Daarnaast zal je onderhoudswerkzaamheden verrichten in de werkplaats in Alkmaar. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Wanneer het werk het toelaat dan kan je vrijdag om 16:00 uur aanschuiven voor een borrel om de week gezamenlijk af te sluiten.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de 2000 en 2400 euro bruto per maand
  • Opleiding en training, denk aan heftruck of een VCA
  • Een baan voor een langere tijd bij een groeiend bedrijf
  • Werken in een enthousiast team

Wat wij vragen

  • Affiniteit met techniek
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert al meer dan 25 jaar transportbanden voor alle industrieŽn. Daarnaast leveren zij onderdelen uit voorraad die horen bij een goed werkend transportbandensysteem. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat net verhuisd is naar een gloednieuw pand in Alkmaar wat van alle gemakken is voorzien. Je komt te werken in een hechte en gemotiveerde groep waar altijd ruimte is voor een lolletje naast het harde werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau