Luba Uitzendbureau

Servicemonteur buitendienst

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij deze functie houd jij je bezig met veel verschillende werkzaamheden met betrekking tot transportbanden. De ene dag ben je bezig met het voorbereiden van een order van een klant, de andere dag ben je aan het monteren op verschillende locaties. In een aparte hal worden de transportbanden voorbereid waarna je samen met je collega's de band op maat gaat maken naar de wens van de klant. Hierbij werk je onder andere met een pers. Als je werkt met PVC moet je secuur te werk gaan, dit zijn vaak de kleinere banden met veel details. De rubberen banden zijn vaak het grovere werk. Je werkgever biedt service van A tot Z. Nadat de band is voorbereid ga je naar de klant toe om deze te monteren, je zorgt dat alles goed afgesteld staat en test of het allemaal werkt. Je gaat pas weg als de klant tevreden is en alles goed loopt. Omdat de transportbanden intensief gebruikt worden, pleeg je ook periodiek onderhoud en ga je op pad bij storingen. Elke klant is weer anders en dit brengt weer leuke uitdagingen met zich mee.

Je standaard werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Eťn keer per vijf weken draai je storingsdienst van donderdag tot donderdag waarbij 's avonds en in het weekend naar een klus wordt gestuurd. Denk hierbij aan oproepbasis, je draait een normale dienst en buiten je werktijd om moet je bereikbaar zijn voor storingen. Hier staat een vergoeding tegenover van ?260 per week. Als je in de avond laat aan het werk bent geweest kan je de volgende dag wat later beginnen.

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Een fulltime functie in een informele werksfeer waar hard en met plezier gewerkt wordt
  • Snel mogelijkheden voor een contract bij het bedrijf zelf
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Wat wij vragen

  • Technisch inzicht en gemotiveerd om te leren
  • Rijbewijs B is een grote pre
  • VCA-basis is vereist, deze kan je ook via Luba halen
  • Je kan zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert transportbanden voor alle industrieŽn. Daarnaast leveren zij onderdelen uit voorraad die horen bij een goed werkend transportbandensysteem. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf met een pand wat van alle gemakken is voorzien. Je komt te werken in een hechte en gemotiveerde groep waar altijd ruimte is voor een lolletje naast het harde werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau