Food&i

Cateringmedewerker B bij ABN AMRO in Amersfoort

Details van de functie

Logo Wil je werken als Cateringmedewerker bij ABN AMRO in Amersfoort?

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Food&i staat voor ambachtelijk, gepersonaliseerd eten & drinken op kantoor. Dat doen we op een andere manier dan je misschien gewend bent. Dus geen standaard benadering, wij geloven juist in vers, ambachtelijk eten, met liefde gemaakt en speciaal op maat gesneden voor onze gasten. De mens en zijn of haar behoeften staan bij ons centraal. Logisch trouwens, wat ons betreft. Je zal gaan werken op een locatie van ABN AMRO in Amersfoort. Het is een grote locatie met verschillende uitgifte punten (restaurant, koffiebar). Jouw gasten zijn de werknemers van ABN AMRO. Food&i zorgt met haar nieuwe cateringconcept voor vernieuwing en dat zal op deze locatie ook te zien zijn.

Hoe ziet jouw werkdag er dan uit? Goeie vraag!

Sowieso hard meewerken met het succesvol neerzetten van het Food&i concept. De enige manier om ons nieuwe concept neer te zetten, is door dit met heel het team uit te stralen!

Daarnaast maak je gasten blij met heerlijke drinks & foods. Samen met je collega's werk je op een locatie van ABN AMRO in Amersfoort! Je verblijdt de restaurantbezoekers op doordeweekse dagen met een heerlijke lunch. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat alle gerechten op tijd bereid worden en klaar staan voor de lunch. Na de lunch zorg je ervoor dat alles weer keurig wordt achtergelaten voor de volgende dag, volgens de HACCP richtlijnen. Daarnaast heb je ondertussen ook nog tijd om je gastvrij praatje te maken met je gast. Best hectisch dus... Maar wel enorm leuk en uitdagend!

Wat je krijgt

Wat je krijgt

Sowieso een lekkere dynamische functie voor 20 uur per week. Je zal werkzaam zijn op doordeweekse dagen, meestal tussen 08:00
 • 15:00 uur, deze tijden kunnen per dag verschillen. Een enkele keer zal er ook een borrel zijn in de avond.
 • Een mooi bruto salaris in schaal 2 van de catering cao, tussen ?2.010,02 en ? 2139,31 euro per maand (fulltime) op basis van ervaring;
 • 25 verlofdagen (op fulltime basis);
 • 13 ADV dagen (op fulltime basis);
 • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkgever die maatschappelijke impact maakt;
 • Een mooie werklocatie in Amersfoort die makkelijk bereikbaar is met het OV (2 minuten lopen vanaf het station).

Wie je bent

Wie je bent

Door de functieomschrijving heb je nu wel een goede indruk van hoe je werkdag eruit zou zien. Dit laat zien dat wij niet op zoek zijn naar zomaar mensen. Bij Food&i zijn we op zoek naar de beste mensen, met passie voor wat je doet. Een echte Foodie dus!

 • Food&i daagt de markt uit en daar heb je lef voor nodig. Dit is daarom ook precies wat we zoeken in jou.
 • Food&i zorgt ervoor dat je je energiek voelt na een maaltijd van ons. Daarom ben jij ook een energiek en gedreven persoon.
 • Food&i wil graag op een positieve manier bijdragen aan onze planeet. Dus heb jij ook een positieve houding nodig naar mens, aarde en dier. Duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel.
 • Food&i heeft aandacht voor mensen. En dit heb jij ook; je kan je inleven in anderen en doet het graag samen met heel je team.

Ge´nteresseerd geraakt en wil je meer weten over Food&i? Klik op onderstaande link om een indruk te krijgen hoe het is om bij ons te werken!

Een wie ben jij? We leren je graag kennen!

Ge´nteresseerd geraakt? Solliciteer snel via de sollicitatiebutton.

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstig leidinggevende. Daarna heten we je bij Food&i graag van harte welkom!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Food&i