Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een logistiek medewerker die ervaring heeft met de hef-en reachtruck. In deze baan ben je verantwoordelijk voor de interne- en externe transport en de administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken. Dit kan al voor 24 uur per week. Mocht jij meer afwisseling willen in je werk, dan kan je aanvullend tot 40 uur per week werken op verschillende productieafdelingen binnen de organisatie. Wat ga je nog meer doen? Je verricht de controle voor binnenkomende goederen op afwijkingen of gebreken. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en je staat (buitenlandse) chauffeurs te woord. Je overhandigt vrachtdocumenten aan chauffeurs. Met betrekking tot intern transport: je voert werkzaamheden uit met de hef- en reachtruck, elektrische pompwagens en elektrische stapelaars. Jij verzorgt het transport van goederen en producten tussen verschillende productieruimten. Deze functie voer je uit in verschoven dagdienst tussen 07.00 en 18.00.

Wat wij bieden

  • Een baan waar je minimaal 24 tot 40 uur kan werken.
  • Salaris tussen 2200,- en 2800,- op basis van 40 uur
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Mogelijkheid tot meer afwisseling in je werk.

Wat wij vragen

  • Je kan werken met een heftruck, reachtruck en/of elektrische pompwagen
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever brengt unieke en innovatieve kazen op de markt. Ze zijn zeer klantgericht en spelen in op de wensen van de klant en markt en ze hebben een groot aanbod betreft verpakkingen, producten en smaakvarianten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau