Luba Uitzendbureau

Teamleider Magazijn

Details van de functie

Logo Over het werk

Als echte teamspeler begin je de dag met drie collega teamleiders om het volledige overzicht te krijgen van de dagindeling. De planning voor de medewerkers heb je op dat moment al goed uitgewerkt en je hebt er voor gezorgd dat iedereen aan de slag kan. Je stuurt een klein team van chauffeurs en kwaliteit medewerkers aan waarbij het tonen van leiderschap en een proactieve houding belangrijk zijn. Natuurlijk heb je ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel over je medewerkers en de taken die ze uitvoeren. Hiervoor houd je evaluatie- en functioneringsgesprekken en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het people managen is 60% van je taakomschrijving, de rest is het draaiend houden van de werkvloer. Je pakt de retourprocessen van klanten op, net als afwijkingen in factuurprocessen van leveranciers. Je zorgt dat hier geen incidenten in plaats vinden. Het administreren van voorraden intern en extern en daarmee bewaken van de opslag capaciteiten doe je via SAP rapportages. In SAP beheer en registreer je ook nieuwe artikelen. Als er een voorraadissue is, registreer je die meteen. Ook het signaleren van kwaliteit issues is een taak die je proactief oppakt. Hierbij houd je kwaliteitsrapportages bij en zorg je ook dat dit meteen wordt behandeld. Voor de rest ben je stressbestendig en flexibel voor preventieve acties, zodat er geen incidenten uitbreken op de werkvloer. Je complete takenpakket is dus zeer divers en vergt veel verantwoordelijkheid. Samen met je collega teamleiders houd je daarom ook de KPI's bij en zorg je dat het gezamenlijk doel wordt nageleefd. Zo zijn jij en je team altijd bezig met de groei van het bedrijf. Het betreft een fulltime functie in de dagdienst.

Wat wij bieden

  • Een vaste baan in dagdienst in een net opgeleverd magazijn dat van alle logistieke gemakken is voorzien
  • Een team gemotiveerde collega's van verschillende achtergronden, een leuk gevarieerd team!
  • Salarisrange van ?2350 - ?2800 op basis van kennis en ervaring

Wat wij vragen

  • Kennis van MS Office (Excel vaardigheden / rapporten kunnen lezen)
  • Ervaring als teamleider of voorman in een logistieke werkomgeving
  • Nederlandse taal beheersing in woord en schrift

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je terecht gaat komen is een logistiek platform voor de zorgsector. Ze slaan verschillende soorten medicatie op in het magazijn voor onder andere ziekenhuizen, zorgcentra, thuiszorg en voor internationale groothandels. Daarmee zorgen ze er dus voor dat de zorgsector zich niet meer druk hoeft te maken over de logistiek, en zich volledig kunnen richten op de zorg van de patiŽnten. Het is een echt business to business bedrijf met een hart voor de zorg. Het van oorsprong Belgisch bedrijf begon in 2007 flink te groeien in Nederland. Ook in de corona tijd hebben ze veel bijgedragen aan de crisis en zijn ze zelf zeer druk geweest. Dit hebben ze meteen weer geÔnvesteerd in een grotere ruimtes, een betere kwaliteit op de werkvloer en meer medewerkers om voor de zorgsector klaar te kunnen staan wanneer nodig. Daarom heeft het bedrijf drie belangrijke voorwaarden opgesteld: de service moet beter, goedkoper en innovatiever zijn dan wanneer de zorginstelling het zelf zou doen. Indirect zorgen ze hiermee ook voor de patiŽnten, door op tijd en met kwaliteit de juiste medicatie te leveren. Hier word je toch warm van!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau