Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker - dagdienst

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Soest
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw werkdag begint om 08.15 uur in Soest met een praatje met je collega's. Het magazijn waarin je komt te werken heeft alle afgewerkte producten van het bedrijf. Daarnaast wordt in het gebouw hard gewerkt om bovenin ook mooie kantoren en een kantine te creŽren. Na een fijne opstart ga je aan de slag en ga je orders verzamelen met de EPT of met de reachtruck. Deze pak je in en maak je verzendklaar.

Wat wij bieden

  • Baan met fijne doorgroeimogelijkheden
  • Werken in de dagdienst met een leuk muziekje op de achtergrond
  • Ervaren collega's die je volledig wegwijs kunnen maken

Wat wij vragen

  • Je hebt een EPT-certificaat
  • Werken in dagdiensten is waar jij blij van wordt

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf is in 1922 gestart, toen een apotheker een innovatieve permanentvloeistof uitvond. Vandaag de dag wordt dit bedrijf vanuit het hoofdkantoor in Soest met een breed scala aan producten in meer dan 75 landen gerund. Hoewel de producten van jouw toekomstige werkgever de hele wereld over gaan is het nog steeds een echt familiebedrijf. Dit merk je terug in de sfeer. De producten die jij gaat inpakken worden verkocht in meer dan 75 landen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau