Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Sassenheim
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als assemblage medewerker binnen dit bedrijf ga jij de tandwielkasten en elektromotoren assembleren. Je zal ingewerkt worden op de huidige locatie maar binnenkort gaat de organisatie verhuizen naar de nieuwe locatie. Deze is voorzien van alle moderne technieken en apparatuur. Dit om de werkzaamheden zo aangenaam mogelijk te kunnen verrichten. Jij bent flexibel en hebt een actief en ondernemend karakter. Ook wordt er van je verwacht dat je flexibel bent en helpt bij de werkzaamheden in het magazijn wanneer dit nodig is. De werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Een gezellig team
  • Een inwerktraject van 7 maanden waarbij jij jezelf ontwikkelt als assemblagemedewerker

Wat wij vragen

  • Je hebt al enige kennis van assemblage
  • Mocht je enige technische werkervaring hebben of sleutel jij graag als hobby aan je auto / scooter / brommer, dan is dit een reden om te reageren!
  • Je bent bereid om je te binden aan dit bedrijf en hier voor langere tijd aan de slag te gaan.

Over het bedrijf

Dit bedrijf waar je komt te werken maakt aandrijvingen voornamelijk voor in de voedingsmiddelenbranche. Het is erg aan het groeien en er heerst een fijne en gezellige sfeer op de werkvloer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau