Trigion

Klantmanager

Details van de functie

Logo Heb jij ervaring met accountmanagement en operationeel management en zoek je een mooie nieuwe uitdaging?

Functieomschrijving

Trigion zoekt een klantmanager beveiliging in de regio Noordoost-Nederland. Ben jij de no-nonsens aanpakker die we zoeken?

Trigion is één van Nederlands grootste beveiligingsbedrijven met maar liefst 6.000 medewerkers in dienst. Samen hebben we de ambitie om te blijven groeien en ontwikkelen en professionaliseren we de beveiligingssector. Trigion is onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Die ook nog eens in de top 10 van beste facilitair werkgevers van Nederland 2022 staat! Voor de regio Noordoost-Nederland zijn wij op zoek naar een klantmanager. Je maakt bij deze rol deel uit van het 10-koppige MT van de Noordoostelijke regio.

Jij bent toegankelijk, maar komt ook to the point als het nodig is. Je weet wat je drijft, maar vooral ook wat en wie belangrijk zijn in je netwerk. Je bent het aanspreekpunt voor klanten in jouw regio en bouwt aan een sterk fundament voor jullie samenwerking. Je ontzorgt de klant, waarmee je verwachtingen overtreft. Hiermee onderscheid jij je van de massa. Waardoor de klant steeds opnieuw kiest voor onze dienstverlening.

Je doet natuurlijk niet alleen zaken met je klanten. Intern houd jij er ook vele lijntjes op na. Zo heb je contact met Sales, HR, Planning en Recruitment. Samen zorgen jullie voor een geoliede machine. Daarnaast ben je natuurlijk eindverantwoordelijke voor je teams. Je geeft namelijk leiding aan 10-15 teams voor klanten zoals Politie, Justitie, rechtspraak, COA etc, bestaande uit 150 tot 200 medewerkers. Dit doe je op een coachende manier. Je stimuleert zelfstandigheid en groei, op een klantgerichte manier. Je geeft aandacht waar nodig en stuurt bij op competenties. Tot slot zorg jij voor de juiste persoon op de juiste plek. Met andere woorden een goede bezetting voor je regio.

Als klantmanager in de regio Noordoost ben je vooral veelzijdig en voel je je zowel in ?t veld als tijdens overleggen als een vis in het water. Je stuurt bij waar nodig in de operatie, werkt nauw samen met je collega?s en ontzorgt op die manier je klant(en). We juichen eigen initiatieven toe en bieden jou de vrijheid om je doelstellingen op je eigen manier in te vullen. We streven naar een gezamenlijk eindresultaat, de weg er naartoe bepaal jij.

Wat je krijgt

Een hybride werkomgeving bij een van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland. Een organisatie waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Waar je in ieder geval op kunt rekenen:

· Een contract voor minimaal 32, maximaal 40 uur per week

· Een salaris tussen de ? 3500,- en ? 4.800 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;

· Een aantrekkelijke bonusregeling tot 25% van je jaarsalaris erbij (1 x per jaar uitbetaald);

· Een lease auto en NS business card;

· Een goede pensioenregeling;

· Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Wij zoeken een verbinder. Je bent sociaal goed onderlegd en weet linkjes te leggen waar nodig. Je komt met nieuwe ideeën en initiatieven. Je pakt de regie waar nodig en begrijpt ook hoe je moet handelen in een business met lage marges. Jij weet het belang van je mensen en dat van commercie goed af te wegen. Dat tezamen met je analytisch vermogen maken jou ijzersterk in je werk. Je laat geen vraagstuk onopgelost. Verder zien we graag:

· Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

· Ervaring met operationeel management op afstand van een team van minimaal 10-15 personen

· Je bent analytisch onderlegd en hebt strategisch inzicht.

· Je hebt humor

· Kennis van beveiliging of facilitaire dienstverlening (pré);

· Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau (harde eis)

· Een sterke mate van eigenaarschap en verantwoordelijkheid;

· Dat je woont in een van de Noordoostelijke provincies van ons land.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion