Facilicom Solutions

Manager Services facilitaire diensten

Details van de functie

Logo Wil jij als Manager Services werken binnen een hightech omgeving waar geen dag hetzelfde is? Wil jij het verschil maken? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Facilicom Solutions is onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Facilicom Solutions is dť totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega?s van Facilicom Solutions elke dag weer creŽert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt. Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij als gedreven Manager Services het verschil kunt maken!

Wat ga je doen?

Als Manager Services (onsite) ben jij operationeel verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige en flexibele dienstverlening voor een van onze klanten in het oosten van het land. De klantomgeving is hightech en zeer dynamisch.

De dienstverlening bestaat o.a. uit verschillende vakdisciplines binnen de uitgevraagde scope zoals catering, receptie, beveiliging, groenvoorziening, huisvestingsprojecten en schoonmaak. Jij bent verantwoordelijk voor de dienstverlening, je stuurt de verschillende IFM (Integrated Facility Management) teams aan en weet samen met je teams de afspraken na te komen en de klantverwachting te overtreffen. Bij wijzigingen weet je je team mee te nemen en te motiveren! Jij zorgt ervoor dat wij als Facilicom optimaal en efficiŽnt opereren. Klantgerichtheid en dienstverlenend, zijn in deze rol een must.

In jouw rol ben jij ťťn van de aanspreekpunten voor onze opdrachtgever en heb je een echte spilfunctie. Je bent samen met 2 andere Service Managers verantwoordelijk voor de totale scope. Als energieke en enthousiaste manager geef je leiding aan de operationele teams op de locatie en stuur je de betrokken externe leveranciers aan. Je staat stevig in je schoenen, je gaat het gesprek aan waar nodig en weet anderen te overtuigen van jouw inzichten. Je beheert en bewaakt de facilitaire (werk)processen en samen met je collega?s streef je iedere dag opnieuw naar ?operational excellence?. Je vindt het leuk om innovaties en ontwikkelingen te vertalen naar nieuwe concepten, diensten en werkmethode en weet deze succesvol uit te rollen bij de opdrachtgever.

Naast de dagelijkse werkzaamheden speel je een actieve rol bij kleinschalige facilitaire projecten en onderhoudt je proactief de contacten met het interne klantenveld en de uitvoerende partijen.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een innovatieve en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:

? Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen ? 3.500,-
 • en ? 4.500,-
 • fulltime per maand;

  ? Onkostenvergoeding;

  ? Een leaseauto met NS Business Card, laptop en mobiele telefoon;

  ? 27 vakantiedagen

  ? Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;

  ? Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.


Wie je bent

Behalve enthousiast en ambitieus, ben je een echte teamplayer met organisatietalent. Dienstverlening zit in jouw bloed en jouw focus ligt op het leveren van een optimale klantbeleving. Je bent klantgericht, maar verliest het resultaat niet uit het oog. Je hebt lef, bent een gesprekspartner op niveau en je kunt anderen enthousiasmeren over jouw ideeŽn en inzichten. Je houdt ervan in een veranderende omgeving te acteren, jij kunt je makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties. Oftewel jij bent degene die het leuk vindt om samen met ons te bouwen aan onze dienstverlening bij de klant waar flexibiliteit en veerkracht belangrijk zijn!

Voor deze zelfstandige en dynamische functie zoeken wij een energieke Manager Services die beschikt over:

? Een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur Facility Management of Hogere Hotelschool;

? Minimaal 3-5 jaar facilitaire werkervaring;

? Flexibiliteit en verbindend vermogen;

? Ervaring in het aansturen van/leidinggeven aan medewerkers is een pre.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions