Food&i

Cateringmanager B bij De Knoop in Utrecht

Details van de functie

Logo Kom jij ons team versterken bij De Knoop?

Functieomschrijving

Food&i staat voor ambachtelijk, gepersonaliseerd eten & drinken op kantoor. De mens en zijn of haar behoeften staan bij ons centraal. Logisch trouwens, wat ons betreft. Je werkt op een mooie locatie in het centrum van Utrecht naast het Centraal Station. De Knoop is een gezellig restaurant, maar ook een mooie evenementenlocatie met veel afwisselende taken en uren.

Hoe ziet jouw werkdag er dan uit? Goeie vraag!

Sowieso hard meewerken met het succesvol neerzetten van het cateringconcept.

Je zorgt voor een soepele voortgang van de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer en geeft operationeel leiding aan het cateringteam. Hierbij stel je werkroosters op, geef je aanwijzingen en instructies aan jouw medewerkers, ben je sensitief richting de medewerkers, en zie je toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP richtlijnen en werkmethodiek.

Je zorgt voor de administratie met betrekking tot inkoop, verkoop en personeelsbezetting. Je kan binnen financiŽle kaders werken en hebt er geen moeite mee om calculaties/offerte op te stellen en administratieve handelingen uit te voeren. Ook bewaak je voorraadniveaus en zorg je er voor dat bestellingen tijdig worden geplaatst.

Naast dit heb je ondertussen ook tijd om als gastheer/gastvrouw op te treden op locatie met diverse stakeholders. Wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen, los jij deze binnen no time op! Best hectisch... Maar wel enorm leuk!

Wat je krijgt

Sowieso een lekkere dynamische functie voor 37,5 uur per week, op doordeweekse dagen tussen 07:00 en 19:00 uur. Dit zal in overleg afgesproken worden per dag. Hierin wordt wel flexibiliteit van je verwacht!

Een mooi bruto salaris in schaal 6 van de catering cao, tussen ? 2.970,
 • en ? 3.228,
 • euro per maand (fulltime) op basis van ervaring;

  ∑ 25 verlofdagen (op fulltime basis);

  ∑ 13 ADV dagen (op fulltime basis);

  ∑ Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

  ∑ Een werkgever die maatschappelijke impact maakt;

  ∑ Een mooie werklocatie in Utrecht wat gemakkelijk te bereiken is met het OV en waar je je fiets kan stallen bij een inpandige fietsenstalling!

  ∑ Onderdeel van een groot facilitair team waar hard gewerkt wordt, maar ook zeker wordt gelachen.

Wie je bent

Door de functieomschrijving heb je nu wel een goede indruk van hoe je werkdag eruit zou zien. Dit laat zien dat wij niet op zoek zijn naar zomaar mensen. Bij Food&i zijn we op zoek naar mensen met passie voor wat je doet. Een echte Foodie dus!

Je vindt het leuk om in een team te werken maar kan ook zelfstandig werken, het is vooral leuk om de gasten tevreden het pand te zien verlaten. Je ziet tijdens de lunch/ het evenement wat er nodig is, je wilt zorgen dat de gastbeleving optimaal is. Zit dat in je? Dan komt de rest vanzelf!

∑ Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal

∑ Heb jij gastvrijheid in je bloed en vind je dit belangrijk om te uiten naar je gasten.

∑ Ben je in staat om de HACCP voorschriften na te leven en hier eventueel een relevante basisopleiding voor te doen.

∑ Kun jij een VOG aanleveren.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Food&i! Foodies die voor ambachtelijk, gepersonaliseerd eten & drinken zorgen op kantoor.

Een wie ben jij? We leren je graag kennen!

GeÔnteresseerd geraakt? Solliciteer snel via de sollicitatiebutton.

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstig leidinggevende. Daarna heten we je bij Food&i graag van harte welkom!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Food&i