Luba Uitzendbureau

Operator Bakkerij

Details van de functie

Logo Over het werk

Wat hebben een tijger, casino, vloer, zonnepit en lampion met elkaar te maken? Al deze overheerlijke broden (en meer) worden ambachtelijk gemaakt in de moderne bakkerij van dit bedrijf: een klein- en groot brood van topkwaliteit en in hoge productie-aantallen.

Hier gaat het niet om een onsje meer of minder, maar om enorme hoeveelheden ingrediŽnten/grondstoffen. Jij berekent precies hoeveel, tot het laatste cijfertje achter de komma, aangevuld met water van exact de juiste temperatuur. Om te wegen, te doseren en te storten stel je zelf de programma's en de volautomatische apparatuur in. Om het deeg te bereiden stel je de menger in, controleer je de deeg-samensteller en stort je het deeg in de afmeet-machine. Je controleert of de juiste grondstoffen en hulpstoffen aanwezig zijn voordat het juiste brood wordt gemaakt. Daarnaast bouw je de machine om wanneer er een ander soort brood gemaakt moet worden. Verder bewaak je het hele proces.

Wat wij bieden

  • Een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Veel vrijheid en contact met collega's
  • Wanneer je goed werk laat zien, maak je kans op een contract bij dit bedrijf
  • Er zijn voldoende opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien

Wat wij vragen

  • Heb je ervaring in een bakkersomgeving, distributie omgeving of als machine bediener? Dan heb je een streepje voor!
  • Een fijne collega
  • Degene die klein technisch onderhoud- en reinigingswerkzaamheden uitvoert

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de Productie afdeling van de slagerij en bakkerij van een grote supermarktketen. Alle producten die worden gemaakt gaan rechtstreeks naar de winkels. En daar ben jij een belangrijke schakel in!
Je komt in een vast team waarmee je in dezelfde ploegen werkt. Daarnaast is het een fijne omgeving om te werken, en dit toont wel doordat alle teamleiders er al minimaal 5 jaar in dienst zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau