Luba Uitzendbureau

Operator

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Brabant
Best
25 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator krijg je al een goed basissalaris, maar omdat je in 2 ploegen gaat werken krijg je op al je uren 15% extra! Je werkt in een vroeg en/of late dienst, tussen 6:00 en 24:00 uur van maandag tot en met zaterdag. Je krijgt wekelijks de planning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak een vast werkpatroon.

Jouw nieuwe baan als operator is bij een groot familiebedrijf met de modernste technieken. Bij jou staat kwaliteit hoog in het vaandel! Je bent verantwoordelijk voor een complete productielijn. Je zorgt ervoor dat de productiemedewerkers (Ī 8 per productielijn) precies weten wat ze moeten doen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstarten en omstellen van de lijn en het zelfstandig verhelpen van kleine storingen. Verder vallen de onderstaande werkzaamheden ook onder jouw takenpakket: het controleren van de veiligheid en kwaliteit van de producten, bijhouden van productiegegevens, zorgen voor orde en netheid aan de lijn, veiligheid en hygiŽne zijn van groot belang, het behalen van de afgegeven planning en productiehoeveelheden.

Dit bedrijf bestaat al jaren en weet goed hoe zij zo goed en efficiŽnt mogelijk kunnen werken, maar toch is ook jouw mening van groot belang! Zie jij punten die handiger kunnen, maak dat dan bespreekbaar, samenwerken is dus ook belangrijk. Ben jij die ervaren operator die wij zoeken? Of ben je wel technisch ingesteld en wil het graag goed gaan leren? Solliciteer dan!

Wat wij bieden

 • Uitzicht op vast contract
 • Een baan in 2 ploegendienst: je wordt 5 dagen per week ingezet van maandag tot en met vrijdag tussen 6:00-24:00 uur.
 • Interessante toegeslagen voor ploegen, overwerktoeslagen en voor het werken in een gekoelde omgeving.
 • Een reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 km naar je werk reist en gratis parkeergelegenheid
 • Bij aanvang een contract via Luba, met wekelijkse salarisbetaling.

 • Eenmaal in dienst bij het bedrijf zijn er de volgende extra's: een pensioenvoorziening, collectieve verzekering, gratis sportabonnement en doorgroeimogelijkheden d.m.v. training of opleiding bij eigen Campus.

Wat wij vragen

 • Ervaring als operator. Is dat in de foodsector? Dan is dat super!
 • Nederlandse taal voldoende in woord en geschrift wegens werkinstructies en instellingen machines
 • Werken in een koelde omgeving is voor jou geen probleem
 • Je bent fulltime beschikbaar voor het werken in twee ploegen

Over het bedrijf

Werken bij dit bedrijf betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met diverse locaties in Nederland en Ī 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer. Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met voldoende parkeergelegenheid. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau