Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Zoals de functie titel al weggeeft, ga jij productie en montage werkzaamheden uitvoeren. Dat houdt in dat je zelfstandig aan de slag gaat met het produceren van aluminium constructies. Dit kan jij want jij weet precies wat er op de werkbon en de tekeningen staat om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Als je dan inzoomt op de productie dan kun je jezelf voorstellen achter moderne machines waar je de gehele werklijn doorloopt en aluminium profielen bewerkt.

Omdat de werklijn vraagt om handelingen als boren, zagen, frezen enzovoort, is het een afwisselende functie waarbij ook ruimte is om zelfstandig bezig te zijn. Als laatste ben je ook inzetbaar om montages mee uit te voeren en dit zal vaak in teamverband gebeuren. Uiteraard ben jij daarom heel communicatief vaardig zodat overleggen met jouw collega?s soepel verloopt.

Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt want deze montages vinden altijd op hoogte plaats en uiteraard met veiligheidsvoorzieningen. Dit heeft als plus een mooie kans om door te groeien naar montage coördinator!

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vaste baan
  • Zeer flexibele indeling van werkuren
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Een prettige en veilige werkomgeving

Wat wij vragen

  • Lasdiploma (EN 1090 klasse 2), MIG/TIG
  • MTS+ (vmbo-techniek) of MTS-werktuigbouw (MBO Bouw en techniek)
  • Ervaring met metaalbewerking is een pre
  • VCA-basis en heftruckcertificaat of bereid deze te halen via Luba

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Heerhugowaard is de specialist in glazen daken! Hierbij kun je denken aan koepels, zadeldaken, ventilatieoplossingen, piramiden en nog veel meer. Dankzij de 35 jaar ervaring die ze hebben in de constructie van lichtstraten weten ze goed hoe ze hun klanten van dienst kunnen zijn en uiteraard ook welk advies passend is voor de situatie. Ze hebben de instelling om het zo goed mogelijk te doen voor de klanten dus naast het berekenen van de sterkte en het in acht nemen van de wensen letten ze ook op de mogelijkheid tot kostenbesparing of verbetering. De dakconstructies worden op maat gemaakt en daarom is er ook een ruime keuze aan mogelijkheden. Een mooie bijkomstigheid aan de daken die dit bedrijf produceert, is dat het een positief effect heeft op de gezondheid, dankzij het natuurlijke licht dat het binnenlaat, en het milieu!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau