Luba Uitzendbureau

Lijnoperator

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat aan de slag als operator bij een grote chocoladeproducent. Jouw nieuwsgierige instelling om meer over dit product te willen leren en jouw stressbestendige houding komen hier goed van pas.

Jouw werkdag begint met een praatje met een collega terwijl je je klaarmaakt om de productievloer op te gaan. Denk aan het verwijderen van sieraden en grondig wassen van handen. Voordat het werk start, controleer je alle machines en stel je deze op de juiste manier in, klaar voor de productie van die dag. Gedurende de dag houd je de lijn nauwlettend in de gaten, loopt er iets vast dan ga je dit eerst zelf proberen op te lossen. Daarnaast let je ook op de productiviteit, het werk moet af. Je sluit jouw dag af met het uit elkaar halen van de machines en deze te controleren en schoon te maken. Samen met collega?s heb je weer een productieve dag gedraaid.

Wat wij bieden

  • Je werkt van maandag tot en met vrijdag in twee ploegendienst
  • We bieden jou een goed salaris tussen de ? 2500,- en ? 3000,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek
  • Een mooie kans om door te groeien tot productiemanager

Wat wij vragen

  • Een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3 of 4) en werkervaring op een productieafdeling, bij voorkeur in de foodbranche.
  • Jij vindt fysiek zwaar werk geen probleem, er moeten soms zware onderdelen getild worden.
  • Je spreekt Nederlands en kan je verstaanbaar maken in het Engels zodat je goed kan communiceren met je collega's.
  • Je woont in de omgeving van Amstelveen, er is namelijk geen reiskostenvergoeding.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een producent van chocola en bonbons. Je komt te werken bij een informeel familiebedrijf met een prettige werksfeer. Op de productievloer staan verschillende productielijnen, waar in teams gewerkt wordt om hoge kwaliteit bonbons te produceren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau