Luba Uitzendbureau

Technisch vastgoedbeheerder

Details van de functie

Logo Over het werk

Als technisch vastgoedbeheerder ga jij binnen dit bedrijf een belangrijke rol spelen bij het onderhouden en beheren van de vastgoedportefeuille. Dit bedrijf beheert verschillend vastgoed in de omgeving van Noord, Zuid-Holland en Utrecht. Dit bedrijf vindt het belangrijk dat er veel aandacht besteed wordt aan de staat van het vastgoed. Hierdoor wordt er geÔnvesteerd in jaarlijks onderhoud om de panden kwalitatief te behouden of te upgraden op bijvoorbeeld duurzaamheid. Onderhoud is hiervan een groot onderdeel en jij hebt dan ook veel contact met de interne servicedesk afdelingen en de leveranciers. Denk hierbij aan offertes opvragen voor periodiek onderhoud, renovatie-projecten en klachtenonderhoud.

Naast het contact met leveranciers heb je ook overleggen met commerciŽle afdelingen en huurders. Daarnaast doe je het technisch beheer van winkels, woningen, parkeergarages en kantoren. Hierin wordt ook verwacht dat je initiatief neemt op verbeteringen, zaken hiervoor onderzoekt, plannen maakt en stappen wil zetten in vernieuwingen binnen het vastgoedgebied.

Wat wij bieden

  • Een salaris gebaseerd op ervaring vanaf ? 3000 tot ? 4000
  • Een fulltime functie voor 40 uur per week
  • Eerst een contract via Luba en bij gebleken geschiktheid een contract bij de werkgever
  • Leaseauto

Wat wij vragen

  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je hebt technische kennis op het gebied van bouwkunde en/of installatie techniek
  • Je bent organisatorisch sterk
  • Mbo+ of hbo werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het verhuren van bedrijfspanden en woningen. Samen met 11 collega?s zorgen jullie ervoor dat dit op rolletjes verloopt. Er heerst een informele, gezellige sfeer onderling. Jouw nieuwe werkplek is gevestigd in Sassenheim.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau