Consolid

Chauffeur C bij de Technische Unie

Details van de functie

Logo Als distributiechauffeur ben jij het visitekaartje voor de Technische Unie. Je levert bestellingen af bij klanten in de installatiebranche, industrie en winkels. Je kan ingezet worden op meerdere routes en je hebt ongeveer 40 50 stops per dag. De Technische Unie hecht grote waarde aan een goede ergonomie voor de chauffeurs en uitstraling van de vrachtwagens. Daarom zijn deze voorzien van vele hulpmiddelen die de werkzaamheden makkelijker maken. De werktijden zijn van 06:00 - 14:30 uur op de maandag tot vrijdag.

Wat betekent 'het visitekaartje' zijn:

Dagelijks ben je op de werkplek bij klanten. Je leert jouw klanten zo echt goed kennen - en zij jou. Sommige klanten zie je dagelijks en je bent het eerste aanspreekpunt. Als er zaken zijn die anders geregeld moeten worden, wensen, vragen etc. dan pak je dit direct op met jouw leidinggevende. Zo maak je met elkaar de service nog beter.

Wil je een goed beeld hebben van de functie? Kijk dan zeker dit filmpje: Onze mensen maken het verschil: chauffeurs - YouTube

Wil jij werken bij deze Top Employer van 2022?

Ook in 2022 mag de Technische Unie zich weer Top Employer noemen. Dat is al de vijfde keer op rij. De certificering als Top Employer toont de toewijding aan van een organisatie voor een betere werkwereld en hoe dit zich vertaalt in een goed HR-beleid. Solliciteer direct op deze vacature en wie weet werk jij binnenkort ook voor deze Top Employer!

Arbeidsvoorwaarden
  • een salaris tot wel EUR2.872,13 afhankelijk van jouw ervaring
  • een functie voor een langere tijd, met kans tot overname door de Technische Unie
  • werkdagen van maandag t/m vrijdag
  • toeslagen bij onregelmatige werktijden
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • doorgroeimogelijkheden
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid