Tata Steel

Teamleider Techniek

Details van de functie

Logo Verbeteringen realiseren, elkaar naar een hoger level brengen en werken in een technische omgeving? Ga aan de slag als Teamleider Techniek bij Tata Steel! 

Wat ga je doen?

Als Teamleider Techniek kom jij te werken bij de Direct Sheet Plant (DSP), afdeling Waterhuishouding, Slijperij en Kranen. Jij zorgt er samen met je team van 13 collega?s voor dat de technische installatie voor jullie gebied in optimale technische staat zijn. 

Jij focust je op de (te verwachten) ontwikkelingen in prestaties en de technische staat van de installaties. Hiernaast werk je ook aan het versterken van het preventieve onderhoud en aan het  verminderen van storingen, zodat de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties toeneemt. Samen met je team ontwikkel je structurele oplossingen voor terugkomende problemen en begeleid jij de uitvoering van verbeteringen en aanpassingen aan de installaties. 
Een essentieel onderdeel van onze strategie; duurzame groei in productievolume waarbij het product in één keer goed en op tijd geleverd wordt.  

 

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
?    Het leidinggeven aan, coachen en het ontwikkelen van een team met 13 collega?s. 
Jij zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt in het team en beoordeel je of er eventuele begeleiding of ondersteuning nodig is. Hiervoor voer je ook functionerings- en beoordelingsgesprekken.
?    Naast het juist benutten van de capaciteit wil je ook de veiligheid en kostenefficiency niet uit het oog verliezen. Jij verbindt deze aspecten met elkaar en bepaalt de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden, aanpassingen en investeringen op korte en langere termijn. 
?    Jij ondersteunt je team van Installatiebeheerders bij het stellen van prioriteiten en het maken van planningen. 
?    Het sturen op voortgang en uitvoering van onderhoud middels inspectie-resultaten. Jij hebt een trekkende rol bij continu verbeterprocessen.
?    Financiële prognoses en het bewaken van het budget en het onderhoudsplan.

 

Projecten waar jij aan gaat meewerken.
Eén van de grotere projecten is het vervangen van leidingen en conserveren van grote leidingconstructies in de waterhuishouding. Een tweede project waar je mee aan de slag gaat is dat de drives van de kranen obsolete raken. In eerste instantie draait bij DSP een pilot project voor de vervanging, waarna de overige kranen volgen. Bij deze projecten krijg je ondersteuning van interne projectleiders en experts. Daarnaast lopen er ook diverse storingsreductie projecten.
 

Herken jij jezelf hierin?

Door de unieke en uitdagende werkomgeving vragen we wel wat van je, daarom beschik jij over het volgende:
?    Minimaal een afgeronde HBO opleiding in een technische richting.
?    Heb je bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in het onderhoud of in een productieomgeving.
?    Je bent een leider met ?een hart? voor mensen, die weet hoe een team te ondersteunen, te inspireren en te ontwikkelen
?    Je houdt van dynamiek en krijgt energie van een werkomgeving waar altijd iets gebeurt, waarbij je sterk bent in het aanbrengen van structuur en het coördineren van je werk
?    Je bent toegankelijkheid en je werkt graag in een no-nonsense omgeving

 

Mocht je nog geen leidinggevende ervaring hebben, maar wel de juiste werkervaring en opleiding? Aarzel dan niet om te solliciteren. Dit kan een mooie vervolgstap in je carrière zijn! 
 

Wat bieden wij jou?

Tata Steel is een internationaal bedrijf dat zich kenmerkt door een open en informele cultuur in een technische omgeving. Jij kunt een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij vragen veel, maar bieden nog meer:
?    Veel vrije tijd omdat je naast minimaal 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
?    Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen, en doorgroeien naar een hogere functie.
?    Een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal EUR 5.730,- bedraagt.
?    Een variabele winstdeling, een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
?    Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
?    Wordt 70% van je pensioenpremie betaald door Tata Steel.

Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten je kunt ook deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, hockey, hardlopen en roeien.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:

Jij wordt Teamleider van het interne beheerteam dat zich richt op de Waterhuishouding, Slijperij en Kranen. Het team bestaat uit 13 collega?s, waarvan 4 Werkvoorbereiders, 1 Toezichthouder, 2 Vaktechnisch Specialisten en 6 Installatiebeheerders. Samen zorgen jullie ervoor dat de installaties optimaal functioneren. In deze functie rapporteer jij aan de Onderhoudsmanager Gietsectie voor de Slijperij, Waterhuishouding en Kranen.

 

Jouw fabriek:

Als onderdeel van Manufacturing Rolling & Coating produceren wij, werkeenheid Direct Sheet Plant (DSP) warmgewalste rollen voor de Warmband en Koudbandwalserij. Onze  werkeenheid (fabriek) bestaat uit de volgende productielijn; gietmachine, tunneloven, walsstraat, keuringstation en faciliteiten voor het koelen en afvoeren van warmgewalste rollen.  
Het is onze uitdaging om de installatie zo te onderhouden en verbeteren dat een aanzienlijke productiegroei is te realiseren rekening houdend met steeds striktere kwaliteitseisen.
 

Solliciteren of meer weten?

Ben jij de Teamleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Wil je nog extra informatie of een keer sparren met Remy Meghoe, Teamleider van de afdeling, dat kan dat natuurlijk geregeld worden. Neem dan contact op met onze recruiter Shanna Koster via [klik hier voor het telefoonnummer] of per mail [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel