Gom

Schoonmaakmedewerker bij diverse objecten in IJmuiden

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van IJmuiden, Noord-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij diverse objecten in IJmuiden.

  • Gemeente Velsen: Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 6:30 of 7:00 tot 12:00. Dit is een parttime dienstverband van 25 uur in de week.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Laure, [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engels taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom