Perry

Runner / vakkenvuller

  • Vast contract
MBO
  • Utrecht
Utrecht Hoog Catharijne
4 januari 2023

Details van de functie

Logo Als Runner ben je een essentieel onderdeel van het team. Wat houdt dat in? Jij bent achter de schermen helemaal in je element. Je zorgt er voor dat de binnen gekomen vracht zo snel en goed mogelijk verwerkt wordt zodat deze snel de winkel weer in kan. Daarnaast zorg je er voor dat je magazijn er ten alle tijden overzichtelijk en geordend uitziet. Dit werkt voor jou, je team in het magazijn en het sales team ten slotte het beste. Naast het werk achter de schermen zorg jij ervoor dat de schappen, rekken en tafels in de winkel altijd gevuld zijn, verzamel je online orders en zorg je voor een goed voorraadbeheer. Dit maakt jou een onmisbare schakel in de winkel!

Functiebeschrijving

Jij bent iemand die fysiek fit is, niet vies is van hard werken en het hoofd koel houdt onder wanneer de werkdruk toeneemt!

  • Goed zelfstandig werken;

  • Een echte teamspeler;

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

  • Nauwkeurig en systematisch;

  • Communicatief vaardig;

  • Je flexibel;

  • Enthousiast en leergierig.Functie-eisen

Wij zijn Perry Sport en wij zijn er voor jou. Nieuwe voetbalkleding. Nieuwe outfit. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Bij Perry Sport moet je zijn. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe magazijnmedewerker in Utrecht te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Utrecht? Geen probleem, alle Perry Sport vacatures zijn hier te vinden.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Een fantastische uitdaging, een bijzonder plezierige werksfeer en leuke collega's. Het is de ideale baan om je kennis op het gebied van logistiek binnen retail te verbreden. Uiteraard verdien je bij ons een prima salaris en krijg je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting, incentives en uitjes. Ook zijn er uitstekende doorgroeimogelijkheden. Met de juiste instelling geef jij in de toekomst misschien wel leiding aan je eigen winkel! In de functie van magazijnmedewerker heb jij als eerste de nieuwste Nike, Adidas en Puma producten in handen. Jij werkt dus elke dag met producten van top merken in de lifestyle en sport branche.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Perry