Luba Uitzendbureau

Logistic support medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als logistiek supportmedewerker werk je in het depot van deze logistiek dienstverlener. Je komt te werken in het nieuwe depot in Bleiswijk, een mooie locatie om te werken! In deze functie ben je deels meewerkend en leer je de processen op de werkvloer kennen. Hiervoor is het essentieel dat je weet hoe er nu gewerkt wordt. Daarom loop je mee met de operationele krachten. Jij bent proactief en ziet snel hoe dingen beter kunnen. Als je meeloopt vallen je al een aantal dingen op die jij graag anders wilt zien. Aan de hand hiervan maak je rapportages die je bespreekt met de depotleider. De depotleider ziet wel wat in jouw verbeteringen en samen bespreken jullie hoe jullie het nieuwe plan gaan beginnen.

Daarnaast kunnen collega's uit de operatie met problemen naar jou toe komen. Aan jou de taak om deze problemen te analyseren en te bespreken met de depotleider. Jij bent dus de belangrijke speler die schakelt tussen uitvoerend personeel en de leidinggevende. Je zorgt er in deze functie voor dat er optimaal gewerkt kan worden in het magazijn.

Wat wij bieden

  • Een baan waar je direct in dienst komt bij deze logistiek dienstverlener;
  • Een uitdagende positie in een groeiende en innovatieve organisatie;
  • Een informele, dynamische werksfeer met ruimte voor inbreng;
  • Allerlei doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de eigen organisatie als landelijk.

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding in de richting logistiek;
  • Je kunt een VOG-verklaring overhandigen;
  • Je hebt bereidheid om cursussen te volgen, zoals bijvoorbeeld een BHV-cursus of een heftruckcursus;
  • Je bent op korte termijn inzetbaar.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren o.a. grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau