Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Commercieel medewerker hou je je bezig met de verkoop van apparaten. Je bent in een team verantwoordelijk voor het orderproces: van orderintake, naar levering en tenslotte de facturatie. Je staat de retailer te woord over vragen over apparaten, levertijden en leveringen. Daarnaast werk je nauw samen met de accountmanagers en collega?s van andere afdelingen.

Wat wij bieden

  • Een leuke functie voor 32 uur in de week
  • Mogelijkheden tot doorgroeien binnen dit bedrijf
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je bent klantgericht, accuraat en je kan goed samenwerken
  • Je beheerst Microsoft Office programma´s

Over het bedrijf

Dit bedrijf is importeur van huishoudelijke apparaten in de Benelux. Ze zijn verantwoordelijk voor de distributie van witgoed apparaten zoals wasmachines, drogers, vaatwasser, fornuizen etc. Daarnaast verzorgen ze ook marketingactiviteiten en aftersales voor de merken van de apparatuur. Dit bedrijf heeft 35 werknemers, die allemaal met veel inzet in deze dynamische omgeving werken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau