Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij begint, samen met jouw collega's, eerst met een kop koffie. Daarna kijken jullie in het systeem wat de dag zal brengen. Zijn er misschien offertes die opgevolgd moeten worden? Door kritische vragen te stellen neem jij twijfels bij de klant weg en sluit jij de deal! Hierin ben jij een belangrijke schakel tussen accountmanager en klant, waarbij je jouw kennis en kunde inzet om klanten goed te adviseren. Zijn er acute problemen met een levering? Dan pak jij dit op en ga je op zoek naar een passende oplossing!

Kortom, een zeer veelzijdige baan waar je een divers takenpakket hebt!

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie bij een gezellig bedrijf
  • Een mooi startsalaris
  • Er is flink ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en opleidingen

Wat wij vragen

  • Kennis en ervaring met SAP is een vereiste
  • Je hebt affiniteit met de bouw
  • Je hebt ervaring in een commerciŽle functie
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een toonaangevende groothandel in afbouwproducten. Ze zijn sterk in standaarduitvoeringen, maar ook in maatwerk zijn ze groot. Daarnaast leveren ze ook plafond- en wandproducten. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen en je komt te werken bij de vestiging in Utrecht. Hier heerst een no-nonsense mentaliteit en hoewel er hard wordt gewerkt, is er veel ruimte voor humor.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau