Consolid

CE vrachtwagenchauffeur bij PostNL

Details van de functie

Logo Als vrachtwagenchauffeur bij PostNL heb je een leuke en afwisselende baan, waar jij het aanspreekpunt bent van en voor de klanten. Jouw belangrijkste taak? Ervoor zorgen dat de brieven en pakketten tijdig op de verschillende depots liggen, zodat de consument deze conform afspraak geleverd krijgt van de klant. In deze veelzijdige (licht fysiek) job rijd jij dagelijks van depot naar depot. Het werk bij PostNL is verdeeld in dag- en nachtdiensten en gaat 24/7 door! Jij bepaalt zelf wanneer jij wilt werken, want de planning wordt door Consolid verzorgd. Dit kan parttime, fulltime en zelfs als tweede baan voor in het weekend!

PostNL heeft standplaatsen in Rotterdam, Den Haag, Den Hoorn, Waddinxveen en Ridderkerk. Op deze plaatsen kan jij dus komen te werken.

Wanneer je via Consolid start als vrachtwagenchauffeur bij PostNL, rijd jij de eerste twee dagen met een mentorchauffeur mee. Zij leren jou in twee dagen alles wat je moet weten om een mooie tijd te hebben als vrachtwagenchauffeur bij PostNL.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een hele prettige werksfeer binnen dé dienstverlener van Nederland in post en logistiek, kan jij het volgende verwachten:
  • uitzicht op een vast contract of overname door PostNL
  • salaris conform CAO, met een max van EUR15,98 (excl. toeslagen)
  • reiskostenvergoeding
  • toeslagen voor nachten, weekenden en feestdagen
  • parttime of fulltime baan met dag- en nachtdiensten
  • 8,33% vakantiegeld
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid