Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
31 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Wil jij veel afwisseling in jouw werkzaamheden, wil je een proces in goede banen leiden en ben jij op zoek naar een uitdaging? Wil je graag meebouwen aan een groeiende organisatie en werken op de locatie in Vlaardingen? Dan is functie van operator jou op het lijf geschreven. Als operator ben je verantwoordelijk voor het toezien op een juist verloop van het productieproces. Natuurlijk doe je nog veel meer! Als er storingen zijn los je deze op, je helpt je collegaīs en gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat er zoveel mogelijk productie wordt gedraaid. Je komt te werken in een hectische omgeving waarin humor en hard werken hand in hand gaan. Niet geheel onbelangrijk. het ruikt heerlijk in het bedrijf doordat je met allerlei soorten bakkerij grondstoffen wordt gewerkt. Het betreft een functie voor 40 uur per week waarbij je dagdiensten of in een twee ploegendienst werkt.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring
  • Een baan voor langere tijd
  • Een baan in een prettige werkomgeving
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je kunt om 06.00 uur op locatie in Vlaardingen zijn
  • Je bent fysiek fit
  • Je hebt affiniteit met de food sector

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een professioneel en innovatief familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige ingrediŽnten en smaakvolle halffabricaten voor de Retail, brood- , banket- , chocolade en ijsindustrie. Wij produceren onder eigen merk en onder private label en zijn nationaal en internationaal actief. In Nederland behoren wij tot de marktleiders op het gebied van de productie van bakkerijgrondstoffen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau