Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator ben jij in je shift verantwoordelijk voor een machinelijn die muesli of crunchy repen produceert of deze inpakken. Er zijn verschillende productie -en inpaklijnen. Jij loopt langs de machine en controleert of de machine naar behoren werkt. Het komt regelmatig voor dat er kleine storingen zijn aan de machine, jij detecteert deze snel en zorgt dat deze wordt verholpen. Mocht je het zelf niet kunnen oplossen dan schakel jij de Technische Dienst in. Naast de storingen zorg jij ook dat de ingrediŽnten volgens HACCP worden verwerkt in de machine. Aangezien je met voedsel werkt moet je volgens kwaliteitsnormen werken. Hierdoor zul jij periodieke kwaliteitscontroles uitvoeren en hier hoort ook het schoonhouden van de werkvloer bij. Mocht je collega een handje nodig hebben dan help jij diegene ook.

Wat wij bieden

  • Bedrijfsfitness
  • 36-urige werkweek
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Jij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
  • Jij bent bereid om in te ploegen te werken
  • Enige ervaring in een productieomgeving met food is een pre

Over het bedrijf

Dit productiebedrijf maakt van muesli en granen repen. In de fabriek in Sassenheim produceren zij mueslirepen voor meer dan 40 private labels van bekende retailers over heel Europa. Je werkt in een gezellig team, in een open en stimulerende werkomgeving. Respect naar elkaar en samenwerken zijn kernwaarden waar zij veel waarde aan hechten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau