Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als orderpicker (medewerker uitgifte) help jij jouw collega?s op de afdeling Uitgifte zodat zij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor een correcte uitgifte van bloedproducten aan afnemers in de regio kunnen zorgen. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: het elektronisch en fysiek versturen van bloedproducten inclusief overdracht aan chauffeurs, het aanmaken van een (bloed)plasma zending en het op pallets zetten van de plasmazending. Ook verzorg je de administratieve afhandeling hiervan, het schoonmaken en opruimen van koelboxen, schoonmaken van werktafels en ondersteun je bij het klaar maken van verpakkingsmateriaal zoals coolpacks en zakjes met droogijs.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 16:30 uur. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk, als je volledig bent ingewerkt, ook incidenteel diensten draait. Denk bijvoorbeeld aan een avonddienst van 12:30 tot 21:00 uur.

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige baan voor in ieder geval 3 maanden met uitzicht op verlenging
  • Een baan voor 36 uur per week
  • De kans om te werken bij een unieke organisatie!
  • Een mooi startsalaris van ? 13,05

Wat wij vragen

  • Een afgeronde mbo-opleiding, met bij voorkeur een logistieke of laboratoriumachtergrond
  • Je beschikt over ervaring waarbij je nauwkeurig te werk moest gaan
  • Je bent bij voorkeur bekend van kwaliteitsrichtlijnen en normen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij Stichting Sanquin Bloedbank. Zij dragen, als enige in Nederland, zorg voor een kwalitatief en kwantitatief goede bloedvoorziening. Met landelijk bijna 3000 medewerkers en 350.000 donors zijn ze als organisatie in staat om 300.000 patiŽnten een beter leven te geven. De afdeling uitgifte is onderdeel van de unit Supply Chain en is verantwoordelijk voor het bewerken van ingezameld bloed tot kwalitatief goede bloed- en (bloed)producten voor afnemers en die voldoen aan de afnemerseisen. Het bedrijf in Amsterdam bestaat uit 20 medewerkers en je rapporteert aan de teamleider uitgifte.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau