Luba Uitzendbureau

Baliemedewerker Logistiek

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen deze functie heb jij veel diversiteit in een werkdag. Zo sta je een dagdeel achter de balie, waar je klanten netjes te woord staat en het telefoonverkeer afhandelt. Daarnaast ben je ook in het magazijn te vinden, waar je bezig bent met het verzamelen van lengtematen en onderdelen. Jouw taak is om dit zorgvuldig in te pakken zodat het schadevrij naar onze klanten vervoerd kan worden! Dankzij jouw positieve inzet zorg je ervoor dat de afgesproken doelstellingen gehaald worden en de binnenkomende goederen goed ingeruimd worden. Mocht jij ook werkzaamheden op de heftruck en reachtruck willen uitvoeren is hier ook de mogelijkheid toe.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
  • Doorgroeimogelijkheden d.m.v. cursussen of trainingen
  • 25 vakantiedagen + de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen

Wat wij vragen

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Positieve communicatieve vaardigheden
  • Je kunt goed overweg met de computer (kennis van Dynamics D365 is een pre)
  • Je vindt lopen niet erg (je maakt flink wat stappen op een dag)

Over het bedrijf

Een technische groothandel gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van onderdelen voor o.a. buitenzonwering, terrasoverkappingen en horren. Onderdelen en complete producten worden direct uit voorraad geleverd. Een financieel ijzersterk bedrijf met een servicegerichte, internationale en informele bedrijfscultuur. De interne lijnen zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden. Na een week hard werken is er op vrijdagmiddag een borrel en ook verzorgt het bedrijf tweemaal per week verse soep bij de lunch. Een bedrijf dat haar medewerkers veel vrijheid geeft en waardeert voor hun inzet.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau