Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met je team ben jij er verantwoordelijk voor dat de dag soepel verloopt. Je houdt je bezig met klantcontact via e-mails, terugbelverzoeken en klanten die binnen komen lopen. Je hebt affiniteit met de bouw en hout. Je adviseert namelijk klanten zodat zij kunnen hun aan hun klus kunnen beginnen of deze afronden. Dat doe je met de opgedane kennis over verschillende soorten hout en bouwmaterialen. Omdat jouw klanten vanuit bedrijven komen, maak jij ook offertes op maat en verwerk je de orders.

Is een van jouw persoonlijke doelstellingen om te groeien? Bij deze organisatie is heet mogelijk om te blijven leren aan je ontwikkeling door cursussen en trainingen met de inhouse academy!

Wat wij bieden

  • Een goed salaris volgens de cao Houthandel tussen de ? 2500 en ? 3000 bruto per maand op fulltime basis
  • Functie is voor 32 40 uur
  • 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Gezellige tijden met het team, waaronder bijvoorbeeld een BBQ

Wat wij vragen

  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau
  • Je beheerst goed de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over enige kennis van de bouw/houthandel of bouwmaterialen of bereid dit eigen te maken
  • Commercieel sta jij je mannetje/vrouwtje, je bent oplossingsgericht en in het bezit van een gezonde dosis humor

Over het bedrijf

Bij dit grote bedrijf dat met 48 vestigingen ruim vertegenwoordigd is in Nederland, vind je een zeer breed assortiment. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. Het hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit en de bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste merken. Bij jouw toekomstige werkgever kan het houten plaatmateriaal ook voor je bewerkt worden (zagen, schaven, korten, boren, impregneren en gronden).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau