Consolid

C Chauffeur, Bidfood

Details van de functie

Logo Wij van Consolid zijn momenteel op zoek naar bakwagenchauffeurs die het gezellige team van Bidfood wil komen versterken. Bidfood heeft als horeca groothandel de focus op de professionele foodwereld. Van restaurants tot hotels, van zorginstelling tot kantine en van cateraar tot cafetaria.

Wanneer je op zoek bent naar een functie waar je veel contact hebt met klanten dan past deze functie perfect bij jou. Je bent dagelijks het gezicht van het bedrijf en zorgt ervoor dat je voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. Bidfood heeft de wensen en behoeften van de klant hoog in het vaandel staan waardoor het werk zeer uitdagend is en geen dag hetzelfde!

Elke dag start je tussen 04.00 uur en 08.00 uur in de vroege ochtend. Het is dus belangrijk dat jij het niet erg vindt om in de ochtend te beginnen. Je gaat ervoor zorgen dat alle producten, die bij de klanten geleverd moeten worden, klaar zijn voor vertrek. Voordat je op pad gaat controleer je altijd of je alle producten in de juiste hoeveelheid en kwaliteit hebt ontvangen. Je gaat langs verschillende locaties in het centrum van een grote stad of kleinere gemeentes in de omgeving.

Wanneer je klaar bent met jouw dienst ga je met een voldaan gevoel naar huis, meestal tussen de 16.00 uur en de 17.00 uur. In de meeste gevallen ben je op tijd klaar om nog lekker mee te genieten van het avondeten thuis. Wanneer je route anders verloopt door bijvoorbeeld vertraging dan wordt er wel van je verwacht dat je jouw route netjes afmaakt (ook wanneer dit na 17.00 uur is). Elke dag wordt er netjes rekening gehouden met de rij- en rusttijden. Het is belangrijk rekening te houden met dat het werk fysiek zwaar kan zijn ondanks de hulpmiddelen.

De functie die beschreven wordt in deze vacature is tussen de 24 en de 40 uur per week. Je werkt standaard van maandag tot en met vrijdag en om de week op zaterdag (meer mag altijd).

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan direct voordat iemand anders je voor is! Dit kan je doen door op de groene button "solliciteer direct" te klikken of door een Whatsapp te sturen naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden

Voordat je met volle inzet aan de slag gaat bij Bidfood wil je natuurlijk graag weten wat Bidfood jou te bieden heeft wanneer je gaat starten als C chauffeur. Bidfood biedt jou het volgende:
  • Een fijne en gezellige werksfeer;
  • Gratis nascholing code 95;
  • Reiskosten vergoeding vanaf 10km;
  • Opbouwen van vakantiegeld en uren;
  • Goede pensioenregeling;
  • De mogelijkheid om fulltime of parttime te werken
  • recht op onkostenvergoeding
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid