Facilicom Solutions

Coördinator Recruitment Facilicom Solutions

Details van de functie

Logo Ben jij de zelf startende Coördinator Recruitment die we zoeken en wil jij bijdragen aan de groei en verdere ontwikkeling van recruitment bij Facilicom Solutions?

Functieomschrijving

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken om zo bij te dragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten.

Dit ga je doen

Als Coördinator Recruitment kom je terecht in het recruitmentteam van Facilicom Solutions. Je maakt echter ook deel uit van een groter recruitmentteam Facilicom Group breed, waardoor je veel kennis intern kunt halen, maar toch je eigen verantwoordelijkheden hebt.

In deze rol heb jij een functionele aansturing van het recruitment team van Facilicom Solutions, wat bestaat uit vier collega recruiters. Het team weet de juiste technici voor deze divisie te vinden en bemiddelt diverse technische functies op verschillende niveaus, denk hierbij aan service
 • en onderhoudsmonteurs, handyman operators en werkvoorbereiders. Naast het werven van technische profielen richten zij zich ook op de werving van kaderfuncties. Dit kan voor onze eigen divisie of bij een van onze opdrachtgevers waar we een contract hebben.

  Jij hebt zowel een operationele als tactische functie richting (de interne klant) binnen de divisie. Als teamlead draag jij zorg voor een optimale bezetting van het team en fungeer je als centraal aanspreekpunt van recruitment voor de divisie. Als coördinator van dit team zorg jij er ook voor dat er een optimale samenwerking met de andere recruitmentteams van Facilicom wordt gerealiseerd.

  Vanuit jouw kennis en kunde van recruitment zorg je voor een actieve bijdrage aan recruitment gerelateerde projecten. Je bent verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en uitvoeren van het Employer Branding plan voor Facilicom Solutions. Je stelt het recruitmentjaarplan op en zorgt, door de juiste inzet van mensen en middelen, voor het bijdragen aan het behalen van de gestelde KPI?s. Daarbij draag je zorg voor tijdige rapportages en analyses. Door opvolging van de gemaakte werkafspraken wordt bijgedragen aan een efficiënt werkproces en opbouw van data, met als gevolg een betere sturing op kosten en inzet van recruitmentbudget.

  Je levert een actieve bijdrage aan de vitale organisatie en de talentontwikkeling van jouw team. Je zorgt voor de juiste ondersteuning en inhoudelijke ontwikkeling.

Wat je krijgt

Je krijgt een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan in een enthousiast recruitmentteam bij dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening. Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving.

Daarnaast kun je rekenen op:
 • Een marktconform salaris tussen ? 4.400,
 • en ? 5.000,
 • (per maand o.b.v. 40 uur);
 • 27 vakantiedagen bij een fulltime werkweek;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen.

Wie je bent

Jij bent een echte ?mensenmens?; je bent sociaal en betrokken met oog voor talentenontwikkeling van je medewerkers. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen recruitment, en weet die toe te passen binnen je dagelijkse werkzaamheden. Jij weet als geen ander een strak recruitmentproces te regisseren en bent de specialist wanneer het gaat om stakeholdermanagement. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid die met zijn of haar open en actieve houding mensen weet te verbinden en mee te krijgen. Met jouw resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen en creativiteit weet je het verschil te maken. Je durft proactief en innovatief met jouw team en recruitment mee te denken.

Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • Meerdere jaren relevante ervaring als Corporate Recruiter in een technische omgeving en bij voorkeur aangevuld met een leidinggevende ervaring;
 • Affiniteit met Facilitaire dienstverlening in diverse segmenten;
 • Bij voorkeur ervaring met het recruitmentsysteem Connexys/Salesforce.

Ben jij de zelf startende Coördinator Recruitment die we zoeken en wil jij bijdragen aan de groei en verdere ontwikkeling van recruitment bij Facilicom Solutions? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions