Consolid

Vrachtwagenchauffeur CE DHL, Dagdienst

Details van de functie

Logo Je herkent het wel, even snel iets online bestellen dan is het morgen binnen. Over het algemeen wordt er steeds meer online besteld. Ter uitbreiding van het team zijn wij dan ook voor onze opdrachtgever op zoek naar gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs. Pakketjes komen helaas nog niet met een drone aangevlogen, dus jij als vrachtwagenchauffeur gaat ervoor zorgen dat de pakketbezorger deze netjes bij jou kan komen afleveren. Dit doe je door ze van het distributiecentrum naar het juiste depot te vervoeren. Jouw werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag.

Je leest het goed, dit betekent namelijk dat jij elk weekend vrij bent! Ook je starttijd is ideaal te noemen, je begint namelijk altijd tussen 07.00 uur en 08.00 uur in de ochtend. Best luxe in de transport. Nadat je op de standplaats in Roosendaal bent aan gekomen en je bakje koffie op hebt ga je aan de slag. Je papieren heb je inmiddels bij elkaar en met de sleutels in de hand ga je naar je wagen toe. Op naar een mooie werkdag. Een werkdag waarbij je veel klantcontact hebt en met elke klant wel even een praatje maakt. Gemiddeld heb je 25 stops per dag. Jij bent hét aanspreekpunt van de klant waardoor het belangrijk is dat je goed en duidelijk kunt communiceren en klantvriendelijk bent.

Een gemiddelde dienst duurt 10 uur. Ben jij vrachtwagenchauffeur en in het bezit van een geldig rijbewijs en Code 95? Wil je werken van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden tijd over hebben om leuke dingen te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan ook snel, voordat iemand anders je voor is. Je kan ook via Whatsapp contact met ons opnemen op het telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden

Naast een baan als vrachtwagenchauffeur waarbij je elk weekend vrij bent, bieden wij jou natuurlijk nog meer:
  • Een startsalaris van EUR2719,39 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en exclusief toeslagen;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Een fulltime baan in dag- en nachtdiensten, in overleg andere beschikbaarheid bespreekbaar;
  • Direct een jaarcontract en uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Goede reiskostenvergoeding;
  • Opleidingsmogelijkheden (Code 95, LZV, ADR, etc.);
  • Elk jaar een Kerstontbijt / lunch / diner en andere leuke dingen die worden georganiseerd voor en met het personeel;
  • Een compleet DHL-kledingpakket, zodat je er altijd top uitziet en meteen deel uitmaakt van het team!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid