Consolid

Kooi aap chauffeur met C(E) Rijbewijs

Details van de functie

Logo Wil jij aan de slag bij DE logistieke dienstverlener van Noord-Brabant? Wil jij een eigen vrachtwagen tot je beschikking hebben? Lees dan snel verder!

Jouw werkdag begint goed, want de vrachtwagen staat al voor je klaar. Gevuld met de goederen die jij die dag bij zo?n 10 tot 20 klanten gaat bezorgen. Jij bezorgt de goederen bij de klant. Rijdt lekker in je eentje door de provincie en draait je eigen muziek, zonder dat er een baas over je schouder meekijkt!

Je belangrijkste taak is het het correct en efficiŽnt vervoeren en lossen van (stuk-)goederen en pallets in Nederland. Je maakt ongeveer dagen van 10 tot 12 uur per dag (inclusief pauze) en je start tussen 05:00 en 07:00 uur. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Van Spreuwel vraagt of je 4 zaterdagen in het jaar beschikbaar wilt zijn.

De dag vliegt voorbij. Bij je laatste klant blijkt dat er iets niet correct was bij de vorige levering. Jij weet als geen ander hoe je dit kunt lossen en denkt graag mee met de klant. Het doet je ook goed als je aan het einde van de dag naar huis rijdt wetende dat jij een grote bijdrage geleverd hebt in de klanttevredenheid.

Kun jij maar 4 dagen werken? Geen probleem! Ook hier hebben we mogelijkheden voor.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris tussen de EUR13,18 en EUR16,41 bruto per uur. (Excl. toeslagen)
  • Een baan met veel afwisseling
  • Prettige werksfeer
  • Mogelijkheid tot het behalen van het CE rijbewijs
  • Veel vrijheid: geen manager die over je schouder meekijkt;
  • Doorgroeimogelijkheden
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid