Consolid

Belader Bedrijfsafval, Prezero

Details van de functie

Logo Prezero is een leidende milieudienstverlener in Europa en Noord-Amerika met 13.000 medewerkers en 280 locaties. In Nederland bundelen ze de hele keten onder één dak: van het gescheiden en inzamelen van bedrijfsafval, tot het sorteren en bewerken van grondstoffen met als doel Zero Waste!

Jouw taak als belader is om samen met de vrachtwagenchauffeur het bedrijfsafval op te halen bij de klanten van Prezero. Dit afval is verpakt in zakken, rolcontainers of gebundeld (grof vuil). De rolcontainers worden geleegd door ze aan het beladingssysteem van het voertuig te hangen. Als belader bedien je het besturings- en/of persmechanisme. De rolcontainer wordt volledig automatisch geleegd en jij draagt er zorg voor dat de rolcontainer weer terug gezet wordt op zijn plek.

Daarnaast heb jij als belader de belangrijke taak om de chauffeur aanwijzingen te geven tijdens het rijden en het manoeuvreren op bedrijventerrein en in binnensteden. In samenwerking met de chauffeur zorg jij voor een veilige werkomgeving voor je collega's en de klant.

Je werkdag start altijd om 06:30 uur. Vroeg opstaan is voor jou dus geen probleem. Het voordeel van zo vroeg beginnen is dat je tussen 15:30 en 16:00 uur klaar bent om te gaan sporten, het terras op te gaan of je vrije tijd anders in te vullen.

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk ben je onwijs benieuwd naar wat Prezero jou te bieden heeft. Wanneer je aan de slag gaat als belader bij Prezero dan bieden wij jou het volgende:

  • Een bruto uurloon van EUR14,25 per uur; - De kans om in de buitenlucht werkzaam te zijn; - De mogelijkheid om door te groeien tot vrachtwagenchauffeur; - Een fijne werksfeer met gezellige collega's; - Opbouwen van vakantie geld/uren;
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid