Gom

Studenten bijbaan in de schoonmaak bij Trinitas College in Heerhugowaard

Details van de functie

Logo Ben jij een student en ben jij op zoek naar een baan die goed te combineren is met jouw studie en aansluit bij jouw opleiding?

Functieomschrijving

Ben jij een student en wil jij graag wat extra's verdienen? Bij Gom Schoonhouden zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmaak medewerkers komen versterken in het onderwijs bij het Trinitas College in Heerhugowaard, Noord-Holland. Wij komen graag met jou in contact!

Wil jij later leraar worden of wil jij graag in de avonduren wat extra's bijverdienen? Dan is deze vacature extra interessant voor jou. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken in Heerhugowaard. Het Trinitas College is een middelbare school. Het gaat om een werkweek van 15 uur per week en de werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van van 16:00 tot 19:00. Als je meer uur wilt werken, zouden wij een combinatie kunnen maken met een vacature bij een zorg locatie in Alkmaar.

Zou jij graag willen solliciteren? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Laure op [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • een mogelijkheid om te werken in een omgeving die past bij jouw studie!

Wie je bent

Ben jij?

  • een gedreven, enthousiaste, flexibele en gastvrije student;
  • woonachtig in de omgeving van Heerhugowaard/Alkmaar;
  • op zoek naar een leuke bijbaan, waarbij je iets extra's kunt verdienen?

Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou! Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom