Luba Uitzendbureau

Meewerkend Voorman

  • Vacature
  • Noord-Holland
Schagen
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Je toekomstige werkgever is een bekende naam in het maken van houten bergingen. Jij zult werken aan ieder onderdeel van de montage. Van begin tot het einde weet jij wat bij het bouwproces komt kijken, Daarnaast ben jij een vraagbaken voor je andere collega's en help je hen met problemen of om het beste uit hunzelf te halen. Je houdt overzicht op de werkzaamheden en toezicht op de werkvloer.

Het productieproces bestaat uit drie stappen. In de eerste hal wordt het hout bewerkt met een zaagmachine. Met behulp van deze machine wordt het hout op maat gezaagd en kan het verder naar de volgende hal. Hier worden de planken elkaar vast gezet en verwerkt tot de zijwanden van de schuur. Als alles vast zit, gaat het door naar de laatste hal. Hier worden de wanden aan elkaar vast gemaakt en afgewerkt. Ook wordt er een dak op gemonteerd. Wanneer alles gecontroleerd is, wordt de schuur buiten gezet en kan de buitendienst de houten schuren op locatie monteren. Er worden per dag zo?n 20 schuren op locatie geplaatst.

Wat wij bieden

  • Een leuke baan in de houtindustrie
  • Een goede werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit bovenaan staat
  • Je komt in een gezellig team te werken
  • Een salaris gebaseerd van tussen de 2500 en 2600 euro per maand

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met hout, werkervaring is een pre
  • Je kunt bouwtekeningen goed aflezen
  • Je weet werknemers te instrueren en te inspireren
  • Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf in Schagen worden houten schuren geproduceerd voor de nieuwbouw. Hiervoor gebruiken ze duurzaam hout uit voornamelijk Zweden. Aan de hand van de order worden de schuren op het bedrijf van begin tot einde gemaakt. Deze houten schuren worden vervolgens op locatie geplaatst door de buitendienst. Bij dit bedrijf heerst een informele sfeer en staat samenwerken voorop.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau