Luba Uitzendbureau

Productie medewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Alkmaar
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor de productie dragen jij en je 12 collega's grote zorg voor de producten die over de hele wereld worden verstuurd. De assemblage is niet eentonig, maar juist veelzijdig! Het verschilt ook per dag welk onderdeel jij gaat assembleren van de luchtreinigingssystemen. Het is wel belangrijk dat je een beetje weet hoe basisgereedschappen gehanteerd moeten worden. Als jij de motivatie meeneemt en de wil om te leren ben je absoluut op het goede adres. Dit is een tijdelijke functie voor januari 2023.

Een greep uit je werkzaamheden bestaat uit het zelfstandig assembleren van apparaten, inclusief het verrichten van het meten, afstellen en eindkeuring verrichten binnen de daarvoor geldende montage tijden; het bewaken van de kwaliteit en ook het afkeuren van materialen en halffabricaten; het signaleren van materiaaltekorten en collega's te hulp schieten binnen het proces.

Elke dinsdagmiddag is er de mogelijkheid tot het volgen van een bootcamp en dagelijks kan je gebruik maken van de sportschool welke zich inpandig bevindt! Ook is er op je werkplek sprake van vloerverwarming, dus er is sprake van gunstige werkomstandigheden. Ten slotte organiseren ze veel evenementen en trainingen plus...vrijdagmiddag staat de borrel al voor je klaar.

Werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 16:15 uur

Wat wij bieden

  • Een tijdelijke baan voor januari 2023, een goed begin van het jaar;
  • Een bootcamp op dinsdag in de fitnessruimte en een vrijdagmiddag borrel;
  • Genoeg ruimte voor jouw ideeŽn, initiatief en leerproces;
  • Werken bij een bedrijf met een mooie historie met een familiebedrijf sfeer.
  • Werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 16:15 uur

Wat wij vragen

  • Je hebt enige ervaring in de logistieke branche;
  • Jij kunt goed samenwerken, gaat proactief en oplossingsgericht te werk.

Over het bedrijf

Bij deze werkgever draait alles om schone lucht op de werkvloer. Zij zijn een wereldwijd toonaangevende producent van producten en systemen en leverancier van onderhoud en installatiediensten voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau