Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker begin je de dag met een lekkere bak koffie en word jij met het team bij elkaar geroepen om de dagstart te beginnen. Hierin wordt met veel energie de planning van de werkdag doorgegeven zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Jij bent iemand die vooropstaat en graag vol enthousiasme het goede voorbeeld geeft aan je collega's.

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast kom jij als magazijnmedewerker terecht in een dynamisch team. Jij bent samen met jouw directe collega?s verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Je kunt per direct aan de slag, de werkdag start om 07:00 en duurt tot 15:00 uur.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende baan waar je werkt met gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming
  • Binnen het bedrijf zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng
  • Een betaalde opleiding tot heftruckchauffeur

Wat wij vragen

  • Je bent communicatief vaardig en werkt zeer nauwkeurig
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent representatief en werkt graag met samen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is marktleider op het gebied van schoonmaakmiddelen en artikelen en bestaat uit een team collega's dat niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau