Luba Uitzendbureau

Service Technicus

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
1 februari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Service Technicus ben jij oplossingsgericht gebouw gebonden installaties in topconditie te houden en samen met het bedrijfsnetwerk, de beste oplossing te realiseren voor de klanten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het oplossen van re-conditioneren van bestaande luchtbehandeling installaties, ventilatie, koel en verwarming systemen en meet en regeltechniek. Je bent in deze functie ook nog verantwoordelijk voor diverse projecten en zorg je voor uitvoering en rapportage. Op deze projecten treed je in overleg met de werkvoorbereider of contractbeheerder, zelfstandig inhuur of met een Service Technicus van de opdrachtgever. Je lost problemen op, voert onderhoud of reparaties planmatig en/of periodiek uit aan gebouw gebonden installaties op locatie. Hierbij zorg je ervoor dat naast jouw werkzaamheden de installaties optimaal functioneren. Daarnaast ben je nog verantwoordelijk voor de kwaliteit en rendement van de door jou uitgevoerde werkzaamheden. Bij zowel het periodiek onderhoud als bij storingen neem je zelfstandig beslissingen om problemen en knelpunten op te lossen. Als Service Technicus bij de opdrachtgevers komt het regelmatig voor dat de monteur wordt weggeroepen voor een urgente storing. Je bent in deze functie ook een stabiele ondersteunende factor die de werkzaamheden van begin tot eind kan afmaken. Ook ben je continu in contact met collega's en opdrachtgever om voortgang en kwaliteit te bewaken. Als je werkzaamheden erop zitten, maak je een rapportage in het ERP systeem Syntess.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en dynamische baan
  • Je wordt beloond met een prima marktconform salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Wat wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau, richting installatietechniek of werktuigbouwkunde;
  • Ervaring als monteur binnen de W- Installatie techniek;
  • Je bent in bezit van een VCA;
  • Je bent proactief, sociaal vaardig, analytisch, stressbestendig, doelgericht en praktisch ingesteld;

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in het reconditioneren van bestaande Luchtbehandeling Installaties en Ventilatie systemen. Als groeiende onderneming onderscheidt het bedrijf zich als multidisciplinaire technische dienstverlener. De organisatie is sterk in het ondersteunen en ontzorgen van de opdrachtgever m.b.t. technisch beheer van gebouw gebonden w-installaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van bestaande luchtbehandeling installaties en ventilatiesystemen. De werkzaamheden zijn voornamelijk op locatie, onder andere in de zorg-, kantoren-, fabrieken-, scholen-, en overige bedrijfsgebouwen. Je gaat aan de slag bij een ambitieus en groeiend bedrijf in Wormerveer. Het bedrijf is een landelijke werkende service- en onderhoud organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau