Luba Uitzendbureau

Runner

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit bedrijf zoekt ter uitbreiding van de afvulafdeling, een enthousiaste en gedreven Runner (aan- en afvoer van onze producten), die ze zal helpen de groeiende productie te ondersteunen. Je gaat als runner aan de slag wat inhoudt dat jij de bevoorrading in de gaten houdt van de verschillende productielijnen. Vanuit de koelcel worden de producten aangeleverd aan de lijnen. Ook moeten de verpakkingen en etiketten worden aangeleverd. Andere taken als runner zijn het afvoeren van de volle afvalcontainers en zorgen dat de omgeving netjes is. Op deze afdeling werken ze in 2 ploegen van 06:00-15:00 en van 15:00 tot 00:00. Je werkt in een koude en dynamische omgeving.

Wat wij bieden

  • Reiskostenvergoeding, ook binnen de 10 kilometer
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een hecht en familiair bedrijf

Wat wij vragen

  • Je beheerst de Nederlandse taal en je kunt je in de Engelse taal redden
  • Je bent proactief, positieve instelling, flexibel en iemand die zijn schouders eronder wil zetten
  • Het werken in een team is wat jou motiveert, je kunt goed samenwerken met je collega's

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een middelgrote organisatie gevestigd in Sassenheim. In deze organisatie werken zo?n 350 medewerkers waarvan er 62 op de afvulafdeling. De afvulafdeling werkt in 2 ploegen en is de spil van de organisatie. Op de afvulafdeling worden heerlijke producten in kuipjes afgevuld en verpakt. Er hangt een goede teamsfeer op deze dynamische afdeling. In deze functie begin je als productiemedewerker en word je allround ingewerkt tot Operator.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau