Luba Uitzendbureau

Sales support medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In de rol van commercieel administratief medewerker binnen deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor de orderverwerking van klanten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hydrolische systemen en zo bestaat de klant uit installateurs of eindgebruikers van agrarische werktuigen. Wanneer deze klant producten besteld, of vragen heeft over deze producten, begint jouw werk!

Als sales support medewerker neem je orders aan via de telefoon op mail. Vervolgens ga je de orders inboeken in Navision. Maar let op! Nauwkeurigheid is hier geboden. Jouw vastlegging heeft namelijk direct effect op het verdere proces. Verder behandel je mails en informeer je klanten over levertijden en prijzen. Je hebt uitzicht op een contract bij het bedrijf zelf na een korte periode op uitzendbasis. Je kan jezelf blijven ontwikkelen en extra taken oppakken.

Wat wij bieden

  • Een startsalaris tussen ? 2500 en ? 2800
  • Een fulltime of parttime (32-40 uur) aanstelling
  • Een fijne, transparante werkomgeving
  • Reiskosten (0,19 cent/km)

Wat wij vragen

  • Jij leert graag en hebt interesse om je te ontwikkelen
  • Kennis over Navision is een pre.
  • Jij neemt initiatief en bent niet bang klanten te woord te staan.
  • Jij bent nauwkeurig. Met jouw administratieve proces zorg jij voor een goed orderverloop.

Over het bedrijf

Jij komt te werken in een hecht team van een groeiende organisatie! De meesten van het team werken al lang voor het bedrijf. Jouw collega´s en jij zullen nauw met elkaar optrekken en door de grootte van de organisatie heeft jouw werk impact! Tof om zo het verschil te kunnen maken. De dag word afgesloten met een drankje, op vrijdag haalt jouw manager lunch en op jouw verjaardag krijg je een persoonlijk cadeau. Kortom; een kleine club die elkaar graag helpt, met oog op de persoon.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau