Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit bedrijf produceert wij veel soorten gelamineerd (veiligheids) glas, dat ze vervolgens kunnen snijden, slijpen en zagen. Hiervoor worden de modernste machines en technieken gebruikt! Als productiemedewerker ben je een belangrijke schakel in ons productieproces en je zorgt ervoor dat de productie goed door loopt. Als je techniek leuk vind, ben je hier op je plek, ook met weinig ervaring. Je kunt kennis op doen van machines en écht een leuk vak leren waarbij je ook echt iets "maakt".

Je werkt in 2 ploegen met diensten van 05:00 tot 14:00 en 14:15 tot 23:15.

Wat wij bieden

  • Fulltime baan
  • Ruimte om je te ontwikkelen in de techniek
  • Werken en leren in een fijn en enthousiast team

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met techniek en machines
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een groothandel in vlakglas en producent van gelaagd glas. Ze zijn onafhankelijk, doen zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld en staan bekend om hun grote assortiment, grote voorraad en snelle (mix)leveringen. Bij dit bedrijf werken ruim 150 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. Ze zijn volop in beweging en focussen zich op de onderlinge samenwerking met het doel de organisatie te laten groeien. De sfeer is informeel, leuk en gezellig, waardoor je je snel thuis zult voelen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau