Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In de rol van magazijn medewerker maak je deel uit van de afdeling Warehouse. Als Magazijn medewerker/orderpicker ben je verantwoordelijk voor het correct verzamelen van de bestellingen van de klanten. Daarnaast houd je je bezig met de inslag en zorg je ervoor dat de voorraden goed geteld worden. En wie wil er niet in een magazijn werken waar het netjes is. Daar is iedereen verantwoordelijk voor. In dit mooie warehouse verzamel je de orders met een EPT en is er een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld het halen van je reachtruckcertificaat. Je krijgt ook een opleidingstraject zodat je goed weet om te gaan met de producten in het magazijn. In het warehouse is een koelafdeling waar het -24 graden is. Ben jij iemand die graag hierin wilt werken dan ontvang je een toeslag van ? 170 per maand. Sta je niet op de koelafdeling, maar als jij daar je collega's helpt bij drukte, ontvang je ? 0.98 per uur bovenop je uurloon.

De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst: je start om 07.00, 08.00 of 09.00 uur en maakt 8 uur per dag (overwerk kan voorkomen).

Wat wij bieden

  • Een fulltimebaan
  • Een kans om verschil te maken en mee te ontwikkelen aan het nieuwe Europese distributiecentrum
  • Werken in een nieuw ultramodern gebouw met moderne faciliteiten en een prachtige ruimte om je koffie- en lunchtijd door te brengen
  • Speciale werkkleding en je eigen locker om je spullen in op te bergen.
  • Een opleidingstraject

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare logistieke functie en zoekt uitdaging
  • Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig
  • Een gemotiveerde persoonlijkheid die een echte doorpakker is
  • Kennis van logistieke hulpmiddelen, zoals scanners en EPT?s
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vereiste

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren goederen aan internationale luchthavens die gebruikt worden aan boord van een vliegtuig. De diensten omvatten de opslag en distributie van in-flight en cateringproducten, zoals voedsel, dranken, cabine service benodigdheden en nog veel meer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau